Antena 3 CNN Sport Tenis Surorile Williams şi Caroline Wozniacki, eliminate de la Wimbledon

Surorile Williams şi Caroline Wozniacki, eliminate de la Wimbledon

Surorile Williams şi Caroline Wozniacki, eliminate de la Wimbledon
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Iun 2011   •   10:19

Turneul feminin de la Wimbledon a răms luni fără trei dintre cele mai importante jucătoare, după ce surorile Serena şi Venus Williams şi liderul mondial, daneza Caroline Wozniacki, au fost eliminate în optimile de finală.

Serena Williams, deţinătoarea titlului la All England Club, a pierdut în faţa franţuzoaicei Marion Bartoli, care a câştigat turneul de la Eastbourne, ultima repetiţie înainte de Wimbledon. Bartoli s-a impus cu 6-3, 7-6, iar în sferturi o va întâlni pe Sabine Lisicki, din Germania, care a trecut de cehoaica Petra Cetkovska cu 7-6, 6-1.

Va fi pentru a doua oară din anul 2000 încoace când nici una dintre surorile Williams nu se va afla în finală la Wimbledon, s-a mai întâmplat în 2006, pentru că şi Venus a fost eliminată în optimi la Londra. Cea care a învins-o pe sora mai mare a Serenei a fost bulgătoaica Tsvetana Pironkova, 6-2, 6-3, care în sferturi va juca împotriva Petrei Kvitova, din Cehia.

Cap de serie numărul 1, Caroline Wozniacki a început bine meciul cu Dominika Cibulkova, dar a încheiat învinsă cu 6-1, 6-7, 5-7. În sferturi, jucătoarea din Slovacia o va întâlni pe Maria Sharapova, ultima partidă din această fază punându-le faţă în faţă pe austriaca Tamira Pervak şi pe bielorusa Victoria Azarenka.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close