Antena 3 CNN Sport Tenis Tenis - Sorana Cârstea a ratat calificarea în turul 3 la Indian Wells

Tenis - Sorana Cârstea a ratat calificarea în turul 3 la Indian Wells

Tenis - Sorana Cârstea a ratat calificarea în turul 3 la Indian Wells
Sursa foto: sorana carstea
14 Mar 2009   •   16:28

Jucătoarea română de tenis Sorana Cârstea a fost învinsă vineri seară de rusoaica Elena Vesnina şi a ratat calificarea în turul 3 al turneului de la Indian Wells, informează site-ul oficial al competiţiei dotate cu premii în valoare de 4,5 milioane de dolari.

Sorana, cap de serie numărul 32, a pierdut meciul cu rusoaica în trei seturi, scor 7-5, 2-6, 3-6, însă datorită faptului că a ajuns până în această fază a competiţiei va primi din partea organizatorilor un cec în valoare de 11.150 de dolari şi 50 de puncte WTA,scrie Newsin.

Singura româncă rămasă pe tablou după primele zile de concurs, Edina Gallovits, o va întâlni sâmbătă seară pe unguroaica Agnes Szavay, cap de serie numărul 22.

În proba de dublu, perechea Monica Niculescu (România) / Alisa Kleybanova (Rusia) a dispus în primul tur de cuplul Francesca Schiavone (Italia) / Caroline Wozniacki (Danemarca) cu scorul de 6-7, 6-4, 12-10, însă în faza secundă a competiţiei va juca împotriva perechii Cara Black (Zimbabwe) / Liezel Huber (SUA), favoritele numărul 1.

În proba masculină, Victor Hănescu a fost eliminat în turul I de francezul Jeremy Chardy, în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 2-6, urmând că încaseze un cec de 7.050 de dolari şi 10 puncte ATP.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close