Antena 3 CNN Sport Tenis Turneul Campioanelor: Debut cu stângul pentru Sharapova, victorii pentru Wozniacki şi Kvitova

Turneul Campioanelor: Debut cu stângul pentru Sharapova, victorii pentru Wozniacki şi Kvitova

Turneul Campioanelor: Debut cu stângul pentru Sharapova, victorii pentru Wozniacki şi Kvitova
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Oct 2011   •   14:25

Liderul mondial Caroline Wozniacki a debutat cu o victorie în grupa roşie a Turneului Campioanelor, concurs care se desfăşoară la Istanbul şi este dotat cu premii totale de 4,9 milioane de dolari.

Jucătoarea daneză, cap de serie numărul 1, a învins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska cu 5-7, 6-2, 6-4 şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a încheia anul 2011 pe primul loc în ierarhia WTA:

Mă bucur că am câştigat, mai ales că a fost o partidă dificilă. Agnieszka a jucat foarte bine în ultima vreme. A fost puţin frustrant că am pierdut primul set, în special pentru că am avut trei mingi de a-l câştiga, dar am reuşit să-mi păstrez calmul şi să revin”, a spus Wozniacki.

În celălalt meci al grupei roşii, campioana de la Wimbledon, cehoaica Petra Kvitova, a trecut de rusoaica Vera Zvonareva în două seturi, scor 6-2, 6-4.

Surpriza primei zile a reprezentat-o înfrângerea suferită de Maria Sharapova, a doua favorită, în faţa câştigătoarei de la US Open, australianca Samantha Stosur.

Jucătoarea de la Antipozi, care face parte din grupa albă, alături de Sharapova, Victoria Azarenka (Belarus) şi învingătoarea de la Rolland Garros, Na Li (China), a câştigat cu 6-1, 7-5 întâlnirea cu adversara sa din Rusia.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close