Antena 3 CNN Sport Top 3 site-uri utile pentru pariori în 2019 (P)

Top 3 site-uri utile pentru pariori în 2019 (P)

Top 3 site-uri utile pentru pariori în 2019 (P)
16 Mai 2019   •   18:48

Odată cu reglementarea pieței autohtone de gambling, în urmă cu aproape 4 ani, pariurile sportive au devenit un hobby destul de popular și în rândul românilor, mai ales că, pe lângă agențiile de pariuri stradale, deloc puține, putem plasa pariuri în deplină legalitate și pe site-urile operatorilor online licențiați ONJN. Prin urmare, dat fiind interesul în continuă creștere pentru acest fenomen, iată care sunt 3 dintre cele mai populare site-uri considerate de pariorii cu experiență extrem de utile în vederea îmbunătățirii șanselor de câștig. Dacă primele două sunt de ani buni pe piață, ultimul este mult mai nou, însă creat special pentru pariori, care au aici posibilitatea să afle rapid la ce casă de pariuri biletul dorit primește cota cea mai mare, pot citi recenziile celor mai populare agenții de pariuri sau afla cum pot plasa Pariuri Sigure (SureBet).

1. Flashscore.com

În cazul în care există vreun top al site-urilor considerate utile pentru pariori în care pe prima poziție nu este flashscore, cel mai probabil acesta este realizat în scopul promovării altor site-uri de acest gen. În caz contrar, acesta va fi pe locul întâi. Lansat pe piață în 2006, flashcore.com a devenit, grație îmbunătățirilor aduse zi de zi, cel mai complex serviciu de scoruri live de pe internet, oferind în prezent informații exacte, în cel mai rapid mod cu putință, din nu mai puțin de 33 de sporturi. Atât de pe desktop, cât și de pe mobil (direct în browser sau în aplicațiile pentru IOS și Android), pe flashscore.com poți urmări live text în timp real desfășurarea evenimentelor de top, poți alege să primești notificări de la meciurile preferate, poți vedea chiar reluări de la goluri și, bineînțeles, ai acces la o bază de date foarte bine pusă la punct.

2. WhoScored.com

Un alt site foarte des accesat de către amatorii de pariuri, și nu numai, este cu siguranță WhoScored.com, site dedicat în exclusivitate sportului rege, fotbalul. Pe lângă baza de date impresionantă, WhoScored.com vine și cu foarte multe știri, informații de ultima oră, avancronici ale meciurilor din cele mai tari campionate (Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Primera Division, Eredivisie, MLS, Liga Nos, Super Lig, Championship, Premier League, Brasileirao, Super League, Bundesliga II) dar și ale partidelor din Cupele Europene și Internaționale.

3. Supercote.ro

Spre deosebire de primele două site-uri listate mai sus, Supercote.ro este la origini un comparator de cote în timp real, îmbogățit în ultimul an și cu rubrici extrem de utile pentru pariori, precum Meciurile Zilei, Ponturi Pariuri, Știri, Recenzii ale celor mai populare agenții de pariuri și cazinouri, Ghid de Pariere și, nu în ultimul rând, Pariuri Sigure. Fiind vorba de o unealtă extrem de utilă pentru pariori, o să detaliem puțin modul în care acest site te poate ajuta să obții câștiguri mai mari, uneori chiar sigure.

Funcția Comparator de Cote este pe cât de utilă, pe atât de ușor de folosit. Trebuie doar să dai click pe meciul dorit și vei avea imediat acces la un tabel cu cotele afișate la casele de pariuri de top, pentru cele mai populare piețe (1x2, pauză/final, șansă dublă, reprize, număr de goluri, handicap asiatic etc). Dacă dorești să afli ce agenție îți va oferi cel mai mare câștig pentru biletul tău, poți adaugă selecțiile tale pe un Bilet Virtual și, apăsând butonul galben ,,Compară cotele la mai multe case de pariuri’’, vei vedea instant un tabel cu câștigul potențial la 8 din cele mai populare agenții de pariuri licențiate în România.

Dacă în rubrica Meciurile Zilei este lesne de înțeles că sunt prezentate cele mai importante evenimente, în Ponturi Pariuri vei găsi sugestii de pariere cu șanse mari de reușită, în Ghid de Pariere sunt explicați pe înțelesul tuturor termenii uzuali din domeniul pariurilor, iar Recenziile Caselor de Pariuri va pot ajuta să decideți cu ușurință ce operator vi se potrivește cel mai bine.

Am lăsat la final Pariurile Sigure, deoarece este un domeniu foarte interesant. Fără a avea nicio legătură cu meciuri ,,aranjate’’, țepe pe Facebook sau alte chestii dubioase, așa numitele Sure Bets reprezintă modalități de câștig sigure (e adevărat, procentele de câștig nu sunt fabuloase), bazate pe diferențele de cote aferente aceluiași eveniment, afișate la diferite case de pariuri. Exemplu: meciul de fotbal dintre FCSB și CFR Cluj, programat pe 19 mai, în cadrul ultimei etape din Liga I 2019. Victoria FCSB este cotată cu 2.28 la 888sport, iar Betfair oferă cota 3.40 pentru un rezultat de egalitate și cota 5.00 pentru victoria campioanei. În dreptul acestui meci, cei de la supercote.ro au trecut procentul de 7.21%. Asta înseamnă că, dacă pariezi pe fiecare din cele 3 variante (1x2) anumite sume, indiferent de rezultatul cu care se termina partida, vei realiza un profit de 7.21% din suma totală pariată.

Important: Cotele prezentate mai sus sunt valabile in momentul redactarii acestui material. De regula sunt valabile pentru foarte scurt timp, agentiile ajustand in mod constant aceste cote tocmai pentru a anula aceste pariuri sigure. De aceea trebuie sa urmariti in permanenta evolutia cotelor in sectiunea dedicata de pe supercote.ro.

Desigur, tot cei de la supercote.ro îți arată și cât din suma totală pe care intenționezi să o pariezi (o treci în calculatorul special) trebuie mizată pe fiecare din cele 3 posibile rezultate finale ale partidei.

Încheiem aici acest material, cu speranța că informațiile prezentate vă vor fi de folos în pariurile ce urmează să le plasați, in așa fel încât sa obțineți câștiguri mai consistente și mai des decât pană acum.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close