Antena 3 CNN Sport Tragedie în sportul românesc. Un dinamovist celebru a murit la doar 36 de ani

Tragedie în sportul românesc. Un dinamovist celebru a murit la doar 36 de ani

 Tragedie în sportul românesc. Un dinamovist celebru a murit la doar 36 de ani
18 Mai 2018   •   11:31

Suflarea dinamovistă este în stare de șoc, după ce unul dintre cei mai de succes sportivi ai săi a murit la doar 36 de ani. Dinamoviștii au făcut anunțul tulburător în urmă cu puțin timp.

Familia sportului dinamovist a primit astăzi o veste năprasnică. GABRIEL DEACONU (foto, al doilea din dreapta), unul dintre exponenții secției de tir din ultimele două decenii, s-a stins fulgerător din viață la vârsta de numai 36 de ani.

Gabriel Deaconu s-a născut pe 25 august 1981 la București. După o scurtă ucenicie la Olimpia, s-a alăturat în 1999 secției de tir de la CS Dinamo.

Multiplu campion național la pușcă, Gabriel Deaconu a fost component al loturilor naționale de seniori și de juniori. Cea mai bună performanță a sa a fost locul 6 cu echipa României la Europenele de seniori din 2003, de la Plsen (Cehia) la 60 focuri culcat. A fost de asemenea campion balcanic. Un infarct miocardic i-a întrerupt zborul în această lume.

”Suntem înmărmuriți. A fost un om extraordinar, un prieten adevărat, dar urmărit permanent de ghinioane. Singur pe lume, fără părinți, a muncit enorm pentru a-și face un rost în viață. În ultimul timp se mutase la Timiușoara. Din punct de vedere sportiv a fost cel mai bun trăgător din poziția culcat pe care l-am văzut în carieră. Venea la poligon după două luni de pauză și trăgea perfect”, a declarat campioana europeană Laura Coman.

 

×
Subiecte în articol: Dinamo
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close