Antena 3 CNN Sport Tu pariezi legal? Cum alegi casele de pariuri potrivite pentru a paria in siguranta

Tu pariezi legal? Cum alegi casele de pariuri potrivite pentru a paria in siguranta

Tu pariezi legal? Cum alegi casele de pariuri potrivite pentru a paria in siguranta
Sursa foto: Pixabay.com
01 Ian 2018   •   15:21

Prima intrebare la care ar trebui sa ai raspunsul inainte de a te decide sa pariezi este daca respectiva casa de pariuri pe care ai ales-o este sau nu licentiata. In Romania, conform legislatiei care reglementeaza activitatea de Gambling, orice agentie de pariuri trebuie sa detina o licenta acordata de ONJN pentru a putea functiona. Bineinteles, de-a lungul timpului aceasta industria s-a dezvoltat, iar astfel au aparut foarte multi operatori care nu sunt avizati pentru aceasta activitate. De ce este important sa joci doar la case de pariuri licentiate si cum poti verifica legalitatea acestora, afla din acest articol!

Ce risti daca pariezi la agentii nelicentiate

Daca vrei sa castigi la pariuri si nu sa pierzi foarte multi bani, e extrem de important sa alegi doar casele de pariuri licentiate. Indiferent daca pariezi online sau la agentiile stradale, tine cont ca ilegalitatea iti poate aduce prejudicii foarte mari, care implica de fapt sa pierzi o sume foarte mari de bani. Nu rare sunt cazurile in care, pariori care fie au ales sa joace la case de pariuri ce nu aveau licenta, au fost nevoiti sa plateasca amenzi uriase, care au ajuns chiar si pana la 10.000 Ron.

Cum poti afla care sunt casele de pariuri legale

Casele de pariuri ilegale sunt numeroase mai ales in mediul virtual, unde un astfel de business este mult mai usor de realizat. Din acest motiv, daca esti adeptul pariurilor online, este bine sa stii ca pe site-ul Oficiului National pentru Jocuri de Noroc (OJNJ) poti regasi lista operatorilor licentiati din Romania, precum si o lista neagra, care cuprinde site-urile de pariuri ilegale. Asadar, inainte de a juca pe un anumit site, verifica legalitatea acestuia. Astfel, poti scapa de amenzi usturatoare si mai mult decat atat, ai siguranta ca banii pariati merg acolo unde trebuie.

Cum alegi agentiile potrivite pentru a paria

 

Pentru ca, in prezent, exista foarte multe case de pariuri pe piata din Romania, atat online cat si offline, poate fi dificil sa le selectezi pe cele mai potrivite pentru a juca. Asa ca, dupa ce le-ai identificat pe cele legale, mai sunt si alte criterii pe baza carora poti face alegerile care ti se potrivesc cel mai bine; in primul rand, studiaza cu atentie oferta de pariere a agentiilor. Iti doresti sa faci pariuri “speciale” cum ar fi cele pe cartonase, cornere sau marcatori? Preferi pariurile live sau pe cele pre-match? Decide-te ce tipuri de pariuri iti doresti sa faci, iar mai apoi pastreaza pe lista doar agentiile care iti pot satisface preferintele. In al doilea rand, uita-te la cotele pe care agentiile le ofera. Fa o triere a celor mai bune cote, in functie de bugetul disponibil si de tipurile de pariuri pe care vrei sa le faci, pentru ca este foarte posibil ca un site pe care poti pune pariuri live sa nu ofere cote la fel de bune pentru pariurile de dinaintea evenimentului. Un alt criteriu care te-ar putea interesa atunci cand alegi casele de pariuri la care sa joci tine de accesibilitate. Preferi sa joci la agentiile stradale? Atunci vezi care dintre ele sunt mai apropiate de casa ta; din contra, esti adeptul pariurilor online? Verifica daca agentiile tale preferate ofera aceasta facilitate.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close