Antena 3 CNN Sport Un mic secret al succesului la pariuri sportive (P)

Un mic secret al succesului la pariuri sportive (P)

Un mic secret al succesului la pariuri sportive (P)
20 Dec 2018   •   14:00

Unul din fenomenele care se dezvoltă pe zi ce trece în România în ziua de azi este cel al pariurilor sportive. Tot mai multe spații comerciale sunt ocupate de agenții de pariuri sportive, asta o putem observa cu toții la fiecare colț de bloc.

Dar ca în orice business, adevărata acțiune se desfășoară pe internet, unde pariorii pot încasa numeroase bonusuri pariuri online și oferte de bun venit generoase din partea caselor de pariuri.

Cum să abordezi pariurile sportive în cel mai profitabil mod?

Din păcate, pariurile sportive pot crea probleme financiare celor care speră să dea lovitura rapid și să se îmbogățească peste noapte. Oricât de bine analizate ar fi toate aspectele care ar putea influența rezultatul final al meciurilor care compun Biletul Zilei, în general socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă.

De aceea, cel mai bine este ca pariorii să consulte sfaturile specialiștilor în domeniu și să țină cont de recomandările acestora. Un exemplu foarte popular în rândul pariorilor din România este Cătălin Mihalache, specialist în strategii de pariere avansată, autor al masterclassului de pariuri sportive, „Puterea Cotelor”.

Cătălin este de părere că „pariurile sportive reprezintă un joc de noroc doar pentru cei care speră să se îmbogățească peste noapte, dar de cele mai multe ori pierd. Exact ca la loto! Există însă oameni care fac profit pe termen lung din pariurile sportive, dar numai dacă respectă anumite reguli stricte care țin de money-management și strategiile de pariere. Acei oameni există și trăiesc destul de bine!

Bursa de pariuri sportive Betfair Exchange - locul pariorilor avansați

Din masterclassul de pariuri sportive „Puterea Cotelor” am aflat strategii de pariere pe Betfair Exchange, singura bursă de pariuri sportive licențiată în România. Este foarte interesant de aflat că se pot câștiga bani chiar și în câteva minute, sau chiar indiferent de rezultatul final al unui meci. Practic, aceste posibilități chiar există, dar strategiile pot fi aplicate doar folosind Betfair Exchange.

Există și o serie de tutoriale video postate pe canalul de Youtube al lui Cătălin Mihalache, dar și pe site-ul cota2.ro, prin care acesta îi învață pe începători cum anume trebuie să procedeze. Compania Betfair a fost fondată în anul 2000 și este cunoscută drept cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, singura la care se poate juca legal și în România!

Îmi amintesc de celebrul reproș al lui Zlatan Ibrahimovic către Pep Guardiola în scurta perioadă cât a fost elevul lui la Barcelona: Ți-ai luat un Ferrari și îl conduci ca pe un Fiat! Această frază este valabilă și în cazul multora dintre pariorii din România! Au la dispoziție cea mai mare bursă de pariuri din lume, dar din păcate nu știu să o folosească... mulți știu de Betfair, dar știu doar că este o casă de pariuri ca oricare alta, însă foarte puțin știu să profite cu adevărat de produsul său unic – Exchange. Acest aspect m-a ambiționat să le pun la dispoziție atât începătorilor cât și pariorilor cu rezultate negative, o parte din cunoștințele mele în domeniu, în speranța de a-i ajuta să își îmbunătățească profitabilitatea. Să nu uităm că pariurile sportive implică mize în bani reali și nimănui nu-i convine să piardă!” ne-a spus Cătălin.

Practic, pariorii sunt cei care ies în pierdere pe termen lung, deoarece peste 80% sunt pariori recreaționali sau indisciplinați. Chiar dacă ne permitem să pierdem 5 lei la un pariu, trebuie să conștientizăm faptul că 5 lei de azi, cu 5 lei de mâine se adună și tot așa... Singurii care câștigă fac parte din categoria celor disciplinați și care se bazează cât mai puțin pe noroc pentru a-și câștiga pariurile. Secretul e simplu: nu căutați câștiguri mari și imediate, ci câștiguri constante și pe termen lung. Fiți disciplinați cu mizele și folosiți strategii de pariere stricte!

×
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close