Antena 3 CNN Sport United Galați debutează în noul sezon al UEFA Futsal Champions League

United Galați debutează în noul sezon al UEFA Futsal Champions League

United Galați, campioana României la futsal, va da piept, în această seară, cu FK Dobovec, multipla campioană a Sloveniei, într-o confruntare contând pentru etapa 1 a Grupei a 4-a a Main Round-ului UEFA Futsal Champions League.

United Galați debutează în noul sezon al UEFA Futsal Champions League
Sursa foto: Facebook | Club Sportiv United Galati
de Alin Tarnovschi    |    25 Oct 2023   •   13:20

Meciurile Grupei a 4-a vor fi găzduite de Sala Sporturilor din Podčetrtek, locație aflată la aproximativ 16 kilometri de Rogatec, Slovenia, fieful celor de la FK Dobovec.

Din Grupa a 4-a a Main Round-ului celei mai importante competiții intercluburi din futsalul mondial mai fac parte Étoile Lavalloise (Franța), și Benfica Lisabona (Portugalia) – marea favorită la câștigarea grupei.

Gălățenii au ajuns luni dimineață în Slovenia, după un drum foarte obositor, iar marți seara au avut programat antrenamentul oficial. La Sala Sporturilor din Podčetrtek, oamenii lui Florin Ignat au avut parte de o surpriză mai mult decât plăcută.

Ei au fost întâmpinați de un suporter gălățean, cunoscutul Dan-Dumitru Neculcea. Acesta trăiește de ani buni la Londra. După ce luni seară a fost prezent la Cluj, unde i-a susținut pe fotbaliștii de la Oțelul Galați în disputa cu CFR Cluj, din Superliga României, Dan-Dumitru Neculcea a pornit spre Podčetrtek pentru a fi alături de campioana României la futsal.

Grupa a 4-a a Main Round-ului UEFA Futsal Champions League va debuta cu partida dintre Étoile Lavalloise și Benfica Lisabona, în meciul-vedetă al zilei urmând să se întâlnească United și FK Dobovec.

De șase ori campioană a Sloveniei, ultimii trei ani consecutiv, FK Dobovec s-a numărat printre protagonistele ultimilor ani în Liga Campionilor, notează Mediafax.

În cele șase prezențe în Liga Campionilor – 2015-16, 2018-19, 2019-20, 2020-21, 2021-22, 2022-23 – FK Dobovec a depășit de fiecare dată faza Main Round-ului. Mai mult, în ediția 2020-21, campioana Sloveniei a ajuns până în sferturile de finală, unde a pierdut în fața Barcelonei, cea care avea să piardă la mare luptă, scor 3-4, finala cu Sporting Lisabona.

Programul Grupei a 4-a – „Sport Hall”, Podčetrtek | UEFA Futsal Champions League

Ziua 1, miercuri, 25 octombrie

Ora 18:30: Benfica – Étoile Lavalloise | Arbitri: Grigori Ošomkov (Estonia), Ingus Puriņš (Letonia); Ozan Soykan (Turcia);

Ora 21:00: UNITED GALAȚI – FK Dobovec | Arbitri: Yiangos Yiangou (Cipru), Ozan Soykan (Turcia); Ingus Puriņš (Letonia).

Ziua 2, joi, 26 octombrie

Ora 18:30: UNITED GALAȚI – Benfica;

Ora 21:00: FK Dobovec – Étoile Lavalloise.

Ziua 3, sâmbătă, 28 octombrie

Ora 18:30: Étoile Lavalloise – UNITED GALAȚI;

Ora 21:00: FK Dobovec – Benfica.

#MatchDay #UCLFutsal Debutăm în Main Round-ul Grupei 4 care se dispută în Slovenia! ⚽️ UNITED GALAȚI ? Dobovec...

Publicată de Club Sportiv United Galati pe Marţi, 24 octombrie 2023

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close