Antena 3 CNN Timp liber Film Au mai rămas patru zile până la evenimentul care va fi urmărit de milioane de oameni

Au mai rămas patru zile până la evenimentul care va fi urmărit de milioane de oameni

Au mai rămas patru zile până la evenimentul care va fi urmărit de milioane de oameni
de O.P.    |    21 Feb 2013   •   06:24

Cu doar patru zile înainte de gala premiilor Oscar, organizatorii au demarat pregătirile la teatrul Dolby din Los Angeles, unde va avea loc decernarea. În acest timp, vedetele pun la punct ultimele detalii vestimentare pentru noaptea galei şi, totodată, petrec multe ore la saloanele de frumuseţe pentru a arăta impecabil pe covorul roşu.

Pregătirile pentru gala premiilor Oscar au început la Los Angeles, unde zeci de echipe de muncitori lucrează contratimp pentru a transforma faimosul bulevard Hollywood într-un veritabil covor roşu la timp pentru marea seară.

Traficul rutier a fost deja interzis pe strada din faţa teatrului Dolby, unde se vor reuni cele mai renumite şi strălucite staruri de la Hollywood. Sute de role de covor roşu au fost aduse pe stradă, în timp ce alţi muncitori au acoperit intrarea teatrului cu o cortină gigant.

Între timp, şi vedetele se pregătesc pentru noaptea decernării premiilor Academiei Americane de Film. Potrivit experţilor în vestimentaţie, ţinutele roşii şi albe sunt favoritele de anul acesta, deşi artiste de renume precum Nicole Kidman şi Adele au optat pentru rochii negre la galele ale acestui sezon.

Vedetele acordă o atenţie deosebită nu doar ţinutelor, ci şi aspectului fizic. Pentru a arăta senzaţional pe covorul roşu, starurile de la Hollywood plătesc zeci de mii de dolari saloanelor de frumuseţe.

În trecut, actriţa Demi Moore, în vârstă de 50 de ani, a mărturisit că foloseşte un tratament cu lipitori pentru a îşi întineri pielea, în timp ce Gwyneth Paltrow este împătimita unei forme de acupunctură, care creşte fluxul sanguin şi reduce stresul.

Pelicula "Lincoln", ce prezintă lupta pentru abolire a sclaviei în Statele Unite în timpul mandatului prezidenţial al lui Abraham Lincoln, este favorită la categoria cel mai bun film, arată un sondaj Reuters.

Gala premiilor Oscar are loc în noaptea de duminică spre luni, la Los Angeles.




×
Subiecte în articol: premiile Oscar oscar
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close