Antena 3 CNN Timp liber Film Hugh Jackman îşi doreşte să fie James Bond

Hugh Jackman îşi doreşte să fie James Bond

Hugh Jackman îşi doreşte să fie James Bond
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
17 Oct 2011   •   15:55

Hugh Jackman a declarat că este interesat de rolul agentului 007, informează express.co.uk. Încă de la primul film al acestei serii Bond, „Casino Royale”, Jackman a avut ocazia să interpreteze celebrul personaj, doar că a ales să nu preia proiectul şi să  rămână doar cu rolurile la care lucra în acel moment.

„Am primit un telefon de la agentul meu, în care acesta îmi spunea că producătorii filmului ar fi interesaţi să încerc rolul lui Bond şi mă întreba dacă aş accepta propunerea. La acea vreme, propunerea nu mă avantaja. Mă pregăteam să filmez X-Men 2, iar Wolverine îşi stabilise deja un loc important în cariera mea, încât nu era cazul să interpretez două astfel de personaje faimoase în acelaşi timp”, a adăugat el.

Dacă se va mai ivi ocazia de a juca rolul lui Bond, actorul a declarat că nu va rata momentul. „Cred că fiecare actor se gândeşte la un moment dat să devină James Bond, aşa că, în ceea ce mă priveşte, poate că nu a fost oferta potrivită atunci, dar va fi dacă propunerea revine”, a precizat acesta.

Cel de-al treilea film al ultimei serii cu agentul 007, „Bond 23”, se va lansa în toamna anului viitor şi-l va avea protagonist pe Daniel Craig.

×
Subiecte în articol: James Bond actor
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close