Antena 3 Timp liber Fun Un preot moldovean întrerupe o nuntă ca să vorbească la mobil (VIDEO)

Un preot moldovean întrerupe o nuntă ca să vorbească la mobil (VIDEO)

26 Mar 2010   •   18:30
Un preot moldovean întrerupe o nuntă ca să vorbească la mobil (VIDEO)
Sursa foto: preot

De bunăvoie şi nesilit de nimeni, un preot moldovean a transformat nunta a doi tineri într-un episod de reality show. Într-o dispoziţie de zile mari, de parcă ar fi gustat vinul de Împărtăşanie înainte de slujbă, preotul a întrerupt cununia ca să vorbească la telefon. Un nuntaş a filmat totul.

Până la un anumit punct, slujba Cununiei a fost una serioasă, presărată, chiar, cu mici căscături din partea nuntaşilor. Între două binecuvântări, însă, preotul a scos telefonul mobil de sub sutană. Atunci a început spectacolul.

În drum spre biserică, maşina coristelor s-a stricat şi ele nu au mai putut ajunge. Preotul nu a mai putut aştepta şi le-a sunat ca să le certe, în mijlocul slujbei.

Spectacolul a continuat şi când a venit momentul împărtăşaniei. Preotul a fost primul care a gustat din vin, ca să vadă dacă e bun, evident.

Filmarea se încheie înainte să vedem dacă mirii apucă să-şi rostească jurămintele. Dacă nunta s-a sfârşit cu bine, le urăm şi noi casă de piatră.Observator


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close