Antena 3 CNN Timp liber REVELION 2017. Loredana, Ştefan Bănică, B.U.G. Mafia - printre artiştii incluşi în show-ul din București

REVELION 2017. Loredana, Ştefan Bănică, B.U.G. Mafia - printre artiştii incluşi în show-ul din București

REVELION 2017. Loredana, Ştefan Bănică, B.U.G. Mafia - printre artiştii incluşi în show-ul din București
30 Dec 2016   •   15:04

Loredana, Ştefan Bănică şi B.U.G. Mafia se numără printre artiştii care vor cânta în show-ul de Revelion ce va avea loc în Piaţa "George Enescu" din Capitală, informează un comunicat al Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), transmis AGERPRES. 

"Pe 31 decembrie, Primăria Capitalei va aduce în dar un spectacol de excepţie cu cei mai iubiţi artişti ai momentului. Muzica, jocurile de lumini, artificiile şi surprizele vor transforma noaptea dintre ani într-un eveniment pe care nu îl veţi putea uita! Veniţi să spunem împreună, într-un loc emblematic din Capitală: 'La mulţi ani, Bucureşti! La mulţi ani, România!'", declară primarul general al Capitalei, Gabriela Firea

Show-ul începe la ora 17,00, iar pe scena din Piaţa "George Enescu" vor urca Delia, Loredana, Ştefan Bănică, Holograf, B.U.G. Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What's Up, Adda, Mihail şi Camioane în mulţime. Spectacolul va fi prezentat de Mihai Morar şi Diana Munteanu, iar intrarea este liberă. Peste 300 de metri pătraţi de ecrane led de înaltă rezoluţie vor fi folosite atât pe scenă, cât şi în piaţă, pentru a transmite imagini live din spectacol. Show-ul va fi vizibil şi de pe Calea Victoriei sau din Piaţa Revoluţiei, anunţă PMB. 

Clădirile istorice din zonă - Biblioteca Centrală Universitară şi Palatul Regal - vor face parte din scenografia show-ului, pe ele urmând să fie proiectate 400 de lumini inteligente. Momentul culminant de la miezul nopţii va fi marcat de un grandios foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ 4 tone de materiale pirotehnice. 

Bucureştenii pot face parte din spectacol, dacă participă la proiectul "Selfie de Bucureşti". 

Echipele "Selfie de Bucureşti", dotate cu selfie-stick-uri şi tablete, îi aşteaptă pe bucureşteni prin malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun sau în Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Acestea vor fi încărcate pe pagina de Facebook a evenimentului - "Selfie de Bucureşti | Revelion 2017", iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piaţa "George Enescu"

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close