Antena 3 CNN Timp liber Turism Mizerie de nedescris, găsită de un turist într-un apartament din Mamaia închiriat cu 600 de lei pe noapte: "Parcă donam sânge!"

Mizerie de nedescris, găsită de un turist într-un apartament din Mamaia închiriat cu 600 de lei pe noapte: "Parcă donam sânge!"

Un turist român, care a închiriat un apartament în stațiunea Mamaia, cu 600 de lei pe noapte, s-a întâlnit la fața locului cu o mizerie de nedescris. Acesta a împărtășit experiența pe o rețea de socializare.

Mizerie de nedescris, găsită de un turist într-un apartament din Mamaia închiriat cu 600 de lei pe noapte: "Parcă donam sânge!"
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    22 Aug 2022   •   15:55

"Am fost cazați săptămâna trecută la Mamaia, apartament în complexul rezidențial Summerland de pe Bulevardul Mamaia nr. 383 ! Există în complex, la alți proprietari, condiții deosebite. Curățenie exemplară, microunde, mobilă de calitate, etc. Am aflat asta la fața locului. Cereți să va spună numărul apartamentului ce o sa il primiți și verificați apoi pe grupuri!", scria un turist într-o postare de pe un grup de călătorii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Românii, dezamăgiți de condițiile din Mamaia

Turistul român a atașat și fotografiile făcute la cazarea din Mamaia, unde a găsit o situație deloc corespunzătoare pentru câteva zile de relaxare.

"Precizez de la început faptul că există și nr 385, 387. Este un complex de apartamente cu proprietari diferți. Unele sunt închiriate, altele sunt locuite de proprietari. Postarea se referă la un singur proprietar al apartamentului 36 de la numărul 383!! Tarif 600 ron/noapte.

Am cumpărat produse de curățenie de 100 ron c să facem cât de cât curat. Patul se destrăma de-a dreptul, în baie instalația e dezastru. Duș necurățat de calcar de la nașterea lui etc

Cel mai deranjant lucru a fost că a trebuit sa dorm tot concediul din cauza patului care era gata să se destrame si scârțâia ca un cor de șoareci. N-am îndrăznit nici să ma întorc de pe o parte pe alta. Am dormit ca o scândură, parca donam sânge...", a mai scris turistul pe Facebook.

×
Subiecte în articol: turist Mamaia mizerie apartament
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close