Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiţă din Botoşani a fost uitată de părinți pe marginea unui drum, în ploaie

O fetiţă din Botoşani a fost uitată de părinți pe marginea unui drum, în ploaie

O fetiţă în vârstă de 11 ani, din Botoşani, a fost uitată de părinţi pe marginea unui drum, noaptea, lângă un câmp, după ce tatăl ei, care se afla la volan, a auzit portiera maşinii şi a crezut că fiica sa a urcat în maşină.

O fetiţă din Botoşani a fost uitată de părinți pe marginea unui drum, în ploaie
Sursa foto: Profimedia Images
de Roxana Mihăiescu    |    08 Noi 2023   •   17:16

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 20:00. Fetița se afla pe bancheta din spate a mașinii și le-a spus părinților săi că nu se simte bine. Tatăl a oprit mașina pentru ca cea mică să iasă la aer și să-și revină.

Copila a ieșit din autoturism și a închis portiera după ea. Bărbatul nu s-a mai asigurat să vadă dacă fetița a urcat în mașină și a pornit la drum, crezând că aceasta se afla în interiorul autoturismului.

Citește și: Copil evacuat din Gaza: "Eu știu română!" | Antena3 CNN i-a găsit pe românii care au scăpat din zona de război și au ajuns în Egipt, înainte de a fi aduși acasă

Fetița, lăsată accidental de părinți chiar în câmp, pe întuneric

Când și-a dat seama că părinții săi au plecat, micuța a izbucnit în lacrimi. Din fericire, norocul a fost de partea ei. Un polițist de frontieră, care mergea în acel moment spre locul de muncă,  la Vama Rădăuți-Prut, a observat-o și a oprit să vadă ce s-a întâmplat. 

Soția polițstului a povestit că bărbatul a găsit o fetiță îmbrăcată "sumar, cu săndăluțe, fără șosete, doar într-o rochiță, în condiții de ploaie și ceață densă, pe dealul cu releu, la 5 kilometri de Săveni, agitată și speriată”, a povestit femeia, notează Știri Botoșani.

Bărbatul a dus-o imediat pe copilă la secția de poliție. În timp ce micuța se afla la sediu, mama acesteia a sunat disperată la poliție, declarând că și-a pierdut fetița.

"Polițistul de frontieră ne-a sunat pe noi prima dată și ne-a spus că a găsit o persoană, un minor, în apropierea releului din Săveni, pe DN 29. A adus-o la sediu și în timp ce încercam să lămurim situația a sunat mama fetiței. Părinții au venit la Secție la Săveni și au luat fetița", a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În cele din urmă, minora a ajuns acasă teafără și nevătămată, însă cu o sperietură zdravănă pe care nu o va putea uita așa ușor.

×
Subiecte în articol: fetita uitata Botoșani DN 29 poliție
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close