Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Cum răspunde Uliana Ochinciuc la acuzațiile fetiței lui Condrea, că o bătea

Cum răspunde Uliana Ochinciuc la acuzațiile fetiței lui Condrea, că o bătea

Cum răspunde Uliana Ochinciuc la acuzațiile fetiței lui Condrea, că o bătea
Sursa foto: Foto: facebook.com
de M.Z.    |    20 Iul 2016   •   22:21

Uliana Ochinciuc, văduva fostului patron Hexi Pharma, a lăsat de înțeles că va face tot ce posibil pentru a o lua pe Magda, fiica lui Dan Condrea din prima căsătorie. Femeia spune că o crește pe copilă de la 4 ani, iar acum fetița are vârsta de 9 ani. 

Ochinciuc susține, într-un interviu pentru România TV, că face acest demers, pentru ca fetița să crească sănătos, și nu că ar fi vorba de avere, așa cum se spune.

"Sunt foarte surprinsă de toate acuzaţiile care mi se aduc... Că vreau copilul pentru avere... Toate bunurile sunt sub sechestru. Care avere? Ea e prima care are ce să ia. Pentru că nu s-a făcut partajul şi dacă stabilesc că are cotă parte, dânsa (Laura Georgescu, fosta soție a lui Condrea - n.r.) ia banii, nu copilul. Apoi urmează Parchetul şi după... Dumnezeu cu mila. Dacă o fi să ia ceva copiii, bine, dacă nu, iarăşi bine. Nu banii mă interesează, ci liniştea copiilor mei", a declarat Ochinciuc.

Văduva lui Condrea a răspuns și acuzațiilor făcute de fetiţa fostului patron Hexi, care a povestit că a fost bătută de tatăl său şi de Uliana Ochinciuc.

"Eu în primul rând sunt medic, sunt împotriva violenţei, nu cred că disciplinarea se face prin forţă, tu ai putere el nu. Nici pe departe nu este adevărat. Nu am bătut copiii, nu i-am disciplinat prin forţă, prin violenţă, acelaşi lucru îl făcea şi soţul meu. Dan îşi iubea foarte mult copiii, avea grijă de ei, nu exista niciun weekend să nu mergem undeva. Fie loc de joacă, fie trotinetă, fie bicicletă. Am auzit şi eu acel interviu, l-am şi văzut. Nu a fost o surpriză pentru mine. Magda, de fiecare dată când venea de la mama ei, spunea că are o obsesie cu toate vânătăile, o interoghează, dacă o bat eu, tatăl. Am informaţii din interior că şi acum se întâmplă asta, non stop îi repetă: Nu-i aşa că tati şi Uliana te băteau?", a declarat Uliana Ochinciuc.

Interviul cu Uliana Ochinciuc a fost prezentat miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Procurorii au decis miercuri să claseze dosarul morţii lui Dan Condrea. Aceştia au terminat cercetările şi au ajuns la concluzia că a fost vorba despre o sinucidere.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close