Antena 3 CNN Externe Un bărbat de 70 de ani și-a pierdut pensia după ce a câștigat la Loto: "A fost atât de neașteptat"

Un bărbat de 70 de ani și-a pierdut pensia după ce a câștigat la Loto: "A fost atât de neașteptat"

Un bărbat în vârstă de 70 de ani și-a pierdut pensia după ce a câştigat la Loto. Deși suma câştigată i-a adus la început fericire, la scurt timp i-a adus mai multe neplăceri decât se aștepta.

Un bărbat de 70 de ani și-a pierdut pensia după ce a câștigat la Loto: "A fost atât de neașteptat"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Dec 2023   •   18:51

După ce a câștigat  60.000 de dolari, Frank Kemmler, un bărbat din Adelaide, Australia, și-a anunțat familia că vor pleca cu toții în vacanță.

"A fost cu siguranță un sentiment plăcut când mi-am verificat numerele. Împachetați, plecăm în vacanță!", a declarat bărbatul. 

Emoția s-a prăbușit rapid când a aflat că pensia îi va fi tăiată, deoarece câștigurile sale la Loto, pe care le va încasa în tranșe lunare, sunt considerate o formă de venit.

"A fost puțin de dezamăgire. Pe de o parte crezi că ai câștigat, dar pe cealaltă parte ți se ia. A fost atât de neașteptat, încât mi-a luat câteva zile să realizez că mi s-a tăiat (pensia, n.r) fără niciun motiv. Cam atât despre noroc", a precizat acesta, conform News.com.au

Citește și: Concerte de Revelion în București. Locațiile unde se vor ține petreceri în aer liber

Cea mai mare tristețe pentru bărbat ține de plata dărilor la stat. Kemmler este nevoit acum să plătească prețul integral pentru consultațiile la medicul de familie și pentru medicamente, care erau acoperite anterior de stat, fiind pensionar.

×
Subiecte în articol: loto pensie
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close