Antena 3 CNN Actualitate Locale Concerte de Revelion în București. Locațiile unde se vor ține petreceri în aer liber

Concerte de Revelion în București. Locațiile unde se vor ține petreceri în aer liber

Revelionul bate la ușă. Dacă nu ai reușit să îți faci un plan până acum, dar nici nu vrei să rămâi acasă la cumpăna dintre ani, concertele în aer liber sunt cea mai bună variantă.

Concerte de Revelion în București. Locațiile unde se vor ține petreceri în aer liber
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Dec 2023   •   18:05

Vremea va fi perfectă pentru o ieșire în aer liber cu familia sau prietenii. În Bucureşti sunt organizate mai multe evenimente speciale dedicate trecerii dintre ani, atât în aer liber, cât şi în cluburi sau restaurante. 

Pentru concertele în aer liber, bucureștenii au la dispoziție două variante. Primul concert va avea loc în Parcul Titan. Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 3 și este denumit "Deschide ochii! Visează!".

Evenimentul va începe la ora 20:00, iar intrarea este gratuită. Organizatorii promit un concert de zile mari, precum şi un spectaculos foc de artificii.

Printre artiştii care vor urca pe scenă se numără Smiley, Holograf, Irina Rimes, Alexia, Bitză, Sasha Lopez sau Cobzality.

Citește și: Culoarea purtată de Revelion care poate aduce bogăție în noul an. Puțini români știu asta 

Al doilea eveniment în aer liber este organizat la Arenele Romane. Spre deosebire de cel din Parcul Titan, aici intrarea este contra cost.

Tariful variază între 450 şi 650 de lei. Petreceri în aer liber în noaptea de Revelion vor avea loc şi alte mari oraşe din ţară.

×
Subiecte în articol: concerte București Revelion 2024
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close