Antena 3 CNN High Tech (P) Evolio atacă pe 3G: o nouă gamă de tablete bazate pe cele mai noi tehnologii

(P) Evolio atacă pe 3G: o nouă gamă de tablete bazate pe cele mai noi tehnologii

(P) Evolio atacă pe 3G: o nouă gamă de tablete bazate pe cele mai noi tehnologii
17 Iul 2014   •   09:31

Compania românească a lansat recent două noi tablete 3G, Evolio Mondo 3G și Evolio Quattro 3G, care pun la dispoziția utilizatorului excelente funcționalități multimedia, de comunicare și de navigare pe internet. Noile modele au procesoare de ultimă generație, cu consum redus, receptor GPS ultrasenzitiv, cu 32 de canle, și  modul 3G performant HSDPA+ integrat.

Ca element de noutate, Evolio Mondo 3G de 7” și Evolio Quattro 3G de 7,85” sunt disponibile și în varianta cu sistem de navigație Mireo Don’t panic și hartă completă a Europei preinstalate. Soft-ul de navigație Mireo ajută utilizatorul să reducă durata deplasărilor și costurile legate de combustibil. De asemenea, utilizatorul primește alerte vocale cu privire la depășirea limitei de viteză admisă pe traseu și poate vizualiza puncte de interes preinstalate, precum benzinării, parcări, locuri de cazare, restaurante și altele. Pentru a le oferi utilizatorilor o călătorie fără griji, Evolio pune la dispoziția celor interesați și Kit-ul Travel, ce conține încărcător auto și suport tabletă pentru parbriz.

Tabletele cu sistem de navigație preinstalat ajută utilizatorul să economisescă timp, găsind mult mai repede adresele căutate, dar și bani, având în vedere că nu are nevoie de conexiune de date pentru localizarea pe hartă și urmarea unui anumit traseu.

Cu un design elegant și echipare de top, cele două tablete Evolio sunt ideale pentru oamenii activi, cărora le place să fie mereu în mișcare, oferind conectivitate internet 3G HSDPA+ la viteze de până la 21 Mbps download și 5,76 Mbps upload.

Cele mai solicitante jocuri din puct de vedere al graficii nu vor fi o problemă pentru utilizatorii noii tablete Evolio Quattro 3G datorită procesorului Quad Core la 1,3 GHz, 1GB de memorie RAM și 8GB Flash. Tableta poate rula mai multe aplicații multimedia iar volumul de date stocat poate crește cu până la încă 32 GB, prin card Micro SD. Cu un ecran de 7,85” și o rezoluție de 1024 x 768 Px, Evolio Quattro 3G este ideală si pentru vizionarea filmelor HD sau a altor materiale video sau foto.

Noua tabletă Evolio Mondo 3G, cu ecran de 7”, este echipată cu procesor Dual Core la 1,3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB Flash, cu posibilitate de extindere cu până la încă 32 GB.

Noua gamă de tablete 3G este disponibilă în magazinele de retail și pe www.evolioshop.com, la prețurile recomandate începând de la 449,90 lei pentru Mondo 3G și de la 569,90 lei pentru Quattro 3G.

Mai multe detalii despre tabletele Evolio sunt disponibile pe http://www.evolioshop.com/ro/tablete-pc.html.


×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close