Antena 3 CNN Actualitate Media Echipa Mircea Badea vs. Echipa Victor Ciutacu: CONFRUNTAREA GREILOR. Te aşteptăm!

Echipa Mircea Badea vs. Echipa Victor Ciutacu: CONFRUNTAREA GREILOR. Te aşteptăm!

Echipa Mircea Badea vs. Echipa Victor Ciutacu: CONFRUNTAREA GREILOR. Te aşteptăm!
20 Ian 2013   •   16:54

Echipa YouthBank Bucureşti revine cu forţe proaspete într-o nouă ediţie în care 20 de tineri din Bucureşti acceptă provocarea de a fi lideri în comunitatea lor şi îşi testeaza limitele în a produce o schimbare!

Pentru luna ianuarie a anului 2013, echipa YouthBank Bucureşti pregăteşte patru evenimente în urma cărora şi-a propus să strângă un fond destinat proiectelor liceenilor - o petrecere tematică, un meci de baschet, o licitație de experiențe și o seară de teatru.

Evenimentul aşteptat cu multe emoţii de toată echipa este meciul demonstrativ de baschet, unde 10 liceeni vor intra în arena alături de Victor Ciutacu şi Mircea Badea!

”Mă bucur că nişte copii cu astfel de preocupări au apelat la noi. Şi mor de satisfactie că Mircea Badea a acceptat imediat să mi se alăture. Ne e drag de ei şi, până la urmă, ne-aducem aminte şi noi de vremurile când chiar eram tineri şi entuziaşti, nu veşnic tineri şi acriţi ca astăzi”, a declarat  Victor Ciutacu.

Pe lângă cei doi jurnaliști ce au hotărât să se alăture cauzei liceenilor, intrând pe teren, meciul de baschet  beneficiază și de sprijinul unei alte persoane publice, și anume Liana Stanciu, cunoscuta prezentatoare de radio și televiziune, care va fi comentatorul competiției.

Competiţia nu se limitează doar la jocul sportiv – cele două echipe alături de cei doi lideri, sunt provocate să motiveze publicul pentru a câştiga şi titlul de "echipa care adună cele mai multe donaţii". Urne speciale se vor afla la dispoziţia participanţilor pentru a înscrie o donaţie pentru echipa preferată!

Meciul va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie 2013, la ora 16.00 la Sala Polivalentă a Clubului Rapid din Calea Giulesti, pentru a lua parte la un eveniment făcut de tineri pentru tineri! Accesul în sală se va face începând cu ora 15:30. S-a încheiat fiscalizarea biletelor, sunt pe piaţă. Se pot cumpăra online în reteaua Eventim, în magazinele Dream Sport (complexul comercial Unirea şi magazinul din Obor) sau, pe 26 ianuarie (sâmbăta viitoare), de la ora 15:00, la intrarea în Sala Rapid.

Fondurile realizate în urma vânzării de bilete şi a donaţiilor vor fi utilizate pentru susţinerea proiectelor de responsabilizare civică ale liceenilor din Bucureşti, prin programul YouthBank. Programul YouthBank încurajează responsabilizarea tinerilor, iniţiativa civică şi contribuie la dezvoltarea comportamentului filantropic al acestora.




×
Subiecte în articol: victor ciutacu Mircea Badea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close