Antena 3 CNN Politică Antonescu: Exclud o colaborare cu Ungureanu. Însă probabil va fi primit dacă lasă PDL pentru PNL

Antonescu: Exclud o colaborare cu Ungureanu. Însă probabil va fi primit dacă lasă PDL pentru PNL

Antonescu: Exclud o colaborare cu Ungureanu. Însă probabil va fi primit dacă lasă PDL pentru PNL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Apr 2012   •   23:53

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seară că exclude o colaborare cu premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, însă a susţinut că, în cazul în care acesta "pleacă" şi vrea să se înscrie în Partidul Naţional Liberal, este posibil să fie primit, informează Agerpres.
   
"Nu exclud să colaborez cu nimeni în decursul timpului de pe principiile şi bazele de pe care vorbesc acum. Ceea ce exlud este ca până în anul 2020 sau 2016 să colaborez cu dl Mihai-Răzvan Ungureanu în calitatea sa de reprezentant al lui Traian Băsescu, al SIE, al vreunei alte formaţiuni politice dacă îşi face şi este dreptul domniei sale. Asta exclud cu totul', a declarat Antonescu.
   
În schimb, Antonescu a precizat că, în cazul în care Ungureanu "pleacă" şi vrea să se înscrie în PNL, este posibil să fie primit.
   
"Dacă Mihai-Răzvan Ungureanu mâine îşi dă seama că umblă într-un anturaj nepotrivit, că face lucruri nepotrivite, nedemocratice, are o atitudine de neacceptat pentru un intelectual, cum se pretinde şi cum este, şi zice 'în ce am intrat eu aici, ce am ajuns eu' şi pleacă de acolo şi spune că a greşit şi vine ca dl Frunzăverde şi zice 'eu cred că aici nu se mai poate, nu e normal ce s-a întâmplat' şi vrea să se înscrie în PNL, probabil că va fi primit" a mai adăuhat liderul PNL.
   
Antonescu a mai afirmat că în această ipoteză Ungureanu nu va fi făcut vicepreşedinte şi a precizat că lui Sorin Frunzăverde i s-a propus această funcţie deoarece "vine cu un capital de imagine intact".

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu premier Sorin Frunzãverde
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close