Antena 3 CNN Actualitate CEC, dobândă MAI MICĂ pentru fata lui Băsescu

CEC, dobândă MAI MICĂ pentru fata lui Băsescu

CEC, dobândă MAI MICĂ pentru fata lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    16 Noi 2013   •   22:04

Regulile băncii nu sunt aceleaşi pentru clienţii de rând şi fiica preşedintelui. Ioana Băsescu a obţinut un credit cu dobândă preferenţială.

Potrivit site-ului CEC Bank, caracteristicile creditului ipotecar pentru achiziţia de terenuri sunt: dobânda variabilă 6,73% (ROBOR la 6 luni + 1,90 puncte procentuale).

Creditul luat de Ioana Basescu are rata anuală a dobânzii exprimată în funcţie de indicele ROBOR la 3 luni la data de 1 iulie (4,63%) la care se adaugă marja fixă de 1,9 puncte procentuale.





Mai mult, terenul din Călăraşi, cumpărat de Ioana Băsescu, a fost SUPRA-evaluat de bancă, cu aproape 30%, în condiţiile în care băncile subevaluează garanţiile imobiliare pentru a se acoperi în cazul în care creditul nu mai poate fi achitat.

Informaţiile au fost extrase din contractul de creditare semnat de Ioana Băsescu cu C.E.C Bank, făcut public de aceasta.

Directorul general al băncii de stat CEC este nimeni altul decât Radu Gheţea, omul pentru care preşedintele Traian Băsescu ar fi intervenit pe lângă mininstrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, ca să-l menţină la şefia băncii de stat - potrivit declaraţiei ministrului.


Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Q&A cu Alessandra Stoicescu"

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close