Antena 3 CNN Actualitate Înregistrările cu Mircea Băsescu vorbind despre bani cu fiul lui Bercea Mondial, depuse la DNA

Înregistrările cu Mircea Băsescu vorbind despre bani cu fiul lui Bercea Mondial, depuse la DNA

Înregistrările cu Mircea Băsescu vorbind despre bani cu fiul lui Bercea Mondial, depuse la DNA
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    13 Iun 2014   •   15:37
Înregistrările în care fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, ar apărea vorbind despre bani cu fiul lui Bercea Mondial au ajuns, astăzi, la DNA Constanţa.
 
Înregistrările au fost depuse în dosarul de şantaj în care este implicat Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu.
 
În materiale se vorbeşte despre eliberarea lui Bercea Mondial şi apare şi numele preşedintelui Traian Băsescu, după cum a precizat avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, cel care le-a şi depus la DNA.

"Da, se vorbeşte despre eliberarea lui Bercea Mondial", a spus Abraham, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor. "Numele lui Traian Băsescu poate că a fost pomenit într-un conrtext în această cauză", a adăugat avocatul.
 
Este vorba despre două înregistrări, una audio-video şi alta numai video, făcute în mediul ambiental şi datate 20 şi 26 februarie 2012 sau 2013, a declarat avocatul Pavel Abraham.
 
Mai mult, înregistrările video pot schimba cursul anchetei, a mai precizat Pavel Abraham, apărătorul lui Florin Anghel - fiul lui Bercea Mondial.
 
"Ieri am obţinut acordul lui Florin Anghel şi azi am venit şi le-am depus la Parchet", a explicat Abraham.

Acuzaţiile în acest caz sunt de trafic de influenţă, înşelăciune şi inducere în eroare a organelor judiciare, potrivit avocatului.
 
Un aspect important este acela că înregistrările nu sunt din acest an, ci datează din februarie 2012 sau 2013 (avocatul nu a putut preciza exact data - n.r.), iar denunţul lui Mircea Băsescu împotriva fiului lui Bercea a fost făcut în noiembrie 2013.
 
Ieri, fiul lui Bercea Mondial a fost audiat la IPJ Constanta în acelaşi timp când procurorii DNA îl audiau pe fratele lui Traian Băsescu.Florin Anghel este urmărit penal în dosarul de şantaj. 

Mircea Băsescu, ameninţat de fiul lui Bercea Mondial să-şi retragă plângerea depusă pe numele lui

Fratele preşedintelui Traian Băsescu este implicat într-un scandal monstru, cu interlopi şi procurori DNA. Ginerele lui Bercea Mondial a fost săltat de procurori din casa lui Mircea Băsescu, pentru şantaj.

Motivarea judecătorilor în cazul de şantaj în care e implicat Mircea Băsescu
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close