Antena 3 CNN Actualitate Medicul de la Maternitatea Bucur prins luând mită va fi cercetat în libertate

Medicul de la Maternitatea Bucur prins luând mită va fi cercetat în libertate

Medicul de la Maternitatea Bucur prins luând mită va fi cercetat în libertate
Sursa foto: Foto: ghidcabinet.ro
de S.T.    |    17 Aug 2012   •   19:32

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, ca medicul Mircea Conea de la Maternitatea Bucur, prins în flagrant delict luând mită 700 de lei de la soţul unei femei căreia urma să-i facă o cezariană, să fie cercetat în libertate.

Totodată, instanţa a hotărât să nu dicteze nicio măsură restrictivă împotriva medicului.

Decizia Tribunalului Bucureşti poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Mircea Conea a fost prins în flagrant, joi seară, în timp ce primea 700 de lei de la soţul unei femei pe care medicul urma să o opereze de cezariană, anterior acesta refuzând 300 de lei, pe motiv că suma este insuficientă, potrivit Parchetului Capitalei.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au dispus, joi, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a lui Mircea Conea, medic primar obstetrică-ginecologie la Spitalul Sfântul Ioan - Secţia Maternitatea Bucur.

Soţul femeii a sesizat anchetatorii prin intermediul liniei gratuite Telverde anticorupţie 0800.806.806, reclamând că medicul Mircea Conea a condiţionat efectuarea operaţiei de cezariană de primirea unei sume de bani, s-a arătat într-un comunicat de vineri al Parchetului Capitalei.

Citeşte şi:

Cazul mitei din spitale şi poveştile reale ale utilizatorilor antena3.ro: "N-avea bani, iar medicul i-a cerut un porc, pentru a accepta să-i opereze soţia"

×
Subiecte în articol: flagrant Tribunalul Bucuresti medic Parchet
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close