Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gest incredibil în Liga 1! Un antrenor și-a lovit un jucător, în timpul meciului

Gest incredibil în Liga 1! Un antrenor și-a lovit un jucător, în timpul meciului

Gest incredibil în Liga 1! Un antrenor și-a lovit un jucător, în timpul meciului
06 Mar 2017   •   23:00

Leo Grozavu a fost protagonistul unui moment incredibil petrecut pe finalul meciului de la Giurgiu. Antrenorul moldovenilor l-a lovit cu palma în bărbie pe Cătălin Golofca, imediat după ce l-a înlocuit pe acesta.

Introdus pe teren în prima repriză a jocului, în minutul 32, după ce Mihai Roman nu a mai putut continua partida, Golofca a fost schimbat pe finalul jocului, iar în locul său a fost trimis Andrei Herghelegiu.

Înainte de a se așeza pe bancă, atacantul de 26 de ani al lui FC Botoșani și-a aruncat tricoul, gest pe care Grozavu nu l-a putut accepta. După ce l-a lovit pe jucătorul său, antrenorul moldovenilor a ridicat tricoul de jos și a continuat să-i reproșeze anumite lucruri lui Golofca.

”M-am supărat, pentru că știa foarte bine ce are de făcut. Din păcate, nu a făcut nici măcar efortul pe care mi-aș fi dorit să-l facă pe teren. Am considerat că trebuie să vină un jucător care măcar ca efort poate să susțină ceva.

Și-a aruncat tricoul și nu pot fi de acord ca un jucător schimbat să-și arunce tricoul. Orice tricou, indiferent al cărei echipe este, nu cred că merită aruncat. M-a deranjat, dar astea sunt treburile noastre. Vom vedea. Un jucător care vrea să joace la echipă nu trebuie să aibă comportamentul acesta.

El a fost pedepsit suficient de comisia care l-a suspendat patru etape. Văd că n-a înțeles nimic”, a declarat Leo Grozavu, la flash-interview, scrie Digi Sport.

 

×
Subiecte în articol: astra FC Botosani
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close