Antena 3 CNN Sport Off Sport DNA a început urmărirea penală faţă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal

DNA a început urmărirea penală faţă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal

DNA a început urmărirea penală faţă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal
Sursa foto: Foto: frf.ro
22 Oct 2011   •   12:05
DNA a început urmărirea penală faţă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, alături de alţi opt lideri din fotbal, sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu.

Este vorba despre dosarul deschis în urma unei plângeri depuse de Adrian Mititelu, preşedintele Universitatea Craiova. Mititelu le-a declarat procurorilor că excluderea echipei sale din Federaţia Română de Fotbal a fost o decizie abuzivă.

Doar patru din cei 14 membri ai Comitetului Executiv nu sunt cercetaţi penal.

Dumitru Dragomir, a declarat, în direct la Antena 3, că nu a făcut nimic decât să respecte procedurile şi că ştie de circa două săptămâni că este căutat de DNA. "La Comitetul Executiv, Comisia Juridică a prezentat cazul. Ce vină să aibă Comitetul Executiv că a votat? Noi am respectat regulamentul şi procedurile."

Pe data de 27 octombrie, Dumitru Dragomir este aşteptat la DNA.
 


Federaţia Română de Fotbal anunţa, în 20 iulie, că gruparea Universitatea Craiova a încălcat grav statutul federaţiei, astfel că a fost exclusă provizoriu de Comitetul Executiv până când măsura va fi validată de Adunarea Generală a FRF.

Universitatea Craiova a refuzat să-şi retragă acţiunile în instanţele civile împotriva Federaţiei Române de Fotbal, iar Comitetul Executiv al FRF a decis dezafilierea clubului.


Preşedintele FRF, Mircea Sandu, declara că decizia Comitetului Executiv de a exclude clubul Universitatea Craiova a intrat imediat în vigoare, singura posibilitate ca această hotărâre să fie anulată fiind în cadrul votului Adunării Generale din martie sau aprilie 2012.


După dezafiliere, jucătorii Universităţii Craiova au devenit liberi de contract şi au plecat gratis la alte echipe.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close