Antena 3 CNN Timp liber Fun Muzica, o nouă pasiune pentru Mircea Badea. Matteo a plagiat?

Muzica, o nouă pasiune pentru Mircea Badea. Matteo a plagiat?

Muzica, o nouă pasiune pentru Mircea Badea. Matteo a plagiat?
de S.T.    |    02 Iul 2015   •   00:33

Muzica este o nouă provocare pentru Mircea Badea.

Cântăreţul Matteo a plagiat? Realizatorul TV a descoprit că piesa "Gândesc cu voce tare", a lui Matteo, seamănă foarte mult cu ”Runnin Low”, a lui Kieran Alleyne.

"Cetăţeanul Matteo are melodia "Gândesc cu voce tare", lucru care este cumva tratabil... dacă se acutizează. Dacă vorbeşti de unu singur în mod curent există o medicaţie", spune Badea.

"Absolut întâmplător, pentru că sunt un mare fan al acestei piese, am mai ascultat nişte muzică... E o provocare şi eu încerc să mă acomodez cu noile mele pasiuni. Am găsit o piesă a unui băiat Kieran Alleyne, numită "Runnin Low". Sunteţi pregătiţi? Toată lumea mânuţele sus!"


Vi se pare vreo deosebire?

"Cred că l-am atacat...(pe Matteo- n.red.). Nu ştiu ce să zic. Eu sper că nu l-am atacat", a spus Badea.

Mircea Badea a comentat noua piesă a Deliei. Este un plagiat?

"Am citit astăzi în presă că mi-am atacat îngrozitor o colegă de trust, pe Delia Matache", a comentat realizatorul "În gura presei".

"Acum nu mai sunt un om rău că refuz să-l pup în fund pe Băsescu, sunt un om rău pentru că îmi atac o colegă de trust. Oricum am senzaţia că sunt coleg de trust cu tot mapamondul(...). Nu-mi aduc aminte să o fi atacat pe doamna Matache în vreun fel, cu toată dragostea. Am văzut că s-a lansat o piesă, are un succes extraordinar. Mi s-a părut că au mai lansat-o şi alţii înaintea dânsei", a spus Mircea Badea.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "În gura presei"

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close