Știri Antena 3 CNN din 02 Septembrie 2020 | Pagina 2

Știri Antena 3 CNN din 02 Septembrie 2020. Aici găsești cele mai importante și populare ştiri despre politică, economie, tehnologie, știință, sănătate, sport și divertisment din România și din lume. | Pagina 2

62 articole
Filtru articole


Resetează
  • Politică
    02 Sep, 16:19
    Ion Cristoiu susține, într-un editorial pe cristoiublog.ro, că, în absenţa afişajului clasic în campania electorală din pandemie, candidaţii independenţi şi cei ai partidelor mici au puţine şanse să câştige. Potrivit acestuia, prin deciziile privind alegerile locale din acest an, nici Guvernul, nici Parlamentul nu au luat măsuri care să pună capăt inechităţii democratice accentuate de pandemie în promovarea candidaţilor.
    ion cristoiu anunta marii pierzatori ai alegerilor locale

    Ion Cristoiu anunță marii pierzători ai alegerilor locale

  • Actualitate
    02 Sep, 16:00
    O nouă creșă a fost inaugurată în Sectorul 2. Gabriela Firea le-a dat asigurări părinților că aici cei mici se vor afla în deplină siguranță. În creșă distanțarea fizică va fi respectată, iar tot personalul va fi testat. Alte două creșe vor fi inaugurate, în următoarele zile, una în Sectorul 5 și alta in sectorul 6 al Capitalei.
    gabriela firea a anuntat deschiderea unei noi crese in bucuresti

    Gabriela Firea a anunţat deschiderea unei noi creşe în Bucureşti

  • Actualitate
    02 Sep, 15:45
    Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a anunțat, miercuri, 2 septembrie 2020, că rata de promovare înregistrată în sesiunea august-septembrie a examenului naţional de bacalaureat 2020 este de 31,5%, în creștere față sesiunea august-septembrie 2019 (30,8%). 
    rezultate bacalaureat de toamna rata de promovare este de 31 5

    Rezultate Bacalaureat de toamnă 2020. Rata de promovare este de 31,5%

x close