Antena 3 CNN Actualitate Răfuieli la conducerea Poliţiei Române. Un comisar celebru din Bucureşti, trimis de şefi la IPJ Harghita

Răfuieli la conducerea Poliţiei Române. Un comisar celebru din Bucureşti, trimis de şefi la IPJ Harghita

Scandalul întâlnirii interlopilor din familia Duduianu cu şefii Poliţiei Române, înainte de înmormântarea lui Emi Pian, face noi victime. După demisia şefului Şefului Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, a mai căzut un nume important. Comisarul-şef Radu Gavriş, prim-adjunct la Poliţia Capitalei, a fost mutat de superiori la IPJ Harghita.

Răfuieli la conducerea Poliţiei Române. Un comisar celebru din Bucureşti, trimis de şefi la IPJ Harghita
de Cristi Popovici    |    02 Sep 2020   •   15:30

Detaşarea lui Radu Gavriş ca adjunct la IPJ Harghita a fost semnată chiar de Liviu Vasilescu, înainte de a-şi da demisia. Totul vine după ce chiar secretarul de stat Bogdan Despescu ameninţa că îi va da afară pe cei care au dat către presă imaginile cu întâlnirea în toiul nopţii dintre şefii Poliţiei Române şi capii Duduienilor.

"Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este împuternicit să comunice următoarele: Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, comisarul-șef de poliție Gavriș Radu Emilian, prim-adjunct al directorului general al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost detașat să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, pe o perioadă de 6 luni. Atribuțiile sale în cadrul unității teritoriale vor fi pe linie de investigații criminale." - anunţă Biroul de Presă al IGPR.

Radu Gavriş a fost 11 ani şeful Serviciului Omoruri al Poliţiei Capitalei, timp în care a rezolvat anchete importante: incendiul de la Colectiv, cazul poliţistului pedofil Eugen Stan sau moartea poliţistului Bogdan Gigină.

×
Subiecte în articol: radu gavris
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close