Antena 3 CNN Actualitate A murit Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci
Sursa foto: foto: Agerpres
21 Oct 2018   •   13:02

Ilie Balaci, marele fotbalist al Craiovei Maxima, a murit duminică din cauza unui stop-cardiorespirator.

Potrivit informaţiilor Digi Sport, Ilie Balaci (62 de ani) a căzut din senin în această dimineaţă, iar în urmă cu doar câteva minute i s-a declarat decesul.

Citește și: ILIE BALACI a murit! Totul despre „Minunea blondă” a fotbalului românesc - BIOGRAFIE

Potrivit Gazeta de Sud, Balaci fusese internat în stare gravă la spital, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute.

"Mi-a zis un prieten. Am vorbit la Craiova, cu prietenii noștri, care îi țineau lumânarea. Parcă suntem blestemați! Nu știu nimic", a declarat Sorin Cârțu la TV Digi Sport, care a izbucnit în plâns în direct.

Supranumit "Minunea Blondă", Ilie Balaci s-a născut pe 13 septembrie 1956. A jucat 347 de meciuri, pentru 3 echipe: Universitatea Craiova, FC Olt și Dinamo București. A marcat de 76 de ori pentru Știința, 7 pentru FC Olt și unul pentru Dinamo.

"N-ai cum să te aștepți la o asemenea veste și, când am primit-o de la un prieten comun al nostru, l-am pus să repete de nu știu câte ori. Până nu a început să plângă nu am crezut. Ultima dată am vorbit vineri cu el. Săptămâna trecută am fost împreună, am făcut o masă cu niște prieteni și cu el.

Am stat împreună 5-6 ore. Probleme medicale nu avea. Eu îi mai spuneam că au pastile pentru tensiune, dar Ilie nu lua nimic", a mărturisit Sorin Cârțu, la Antena 3.

"L-am cunoscut pe Ilie de când a început fotbalul, de când era junior, practic. Nici nu-ți vine să crezi... E încă o dovadă că și legendele mor, până la urmă. E cu adevărat îngrozitor de trist să mori la 62 de ani, așa cum i s-a întâmplat lui Ilie Balaci", a spus Ovidiu Ioanițoaia.

×
Subiecte în articol: Ilie Balaci
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close