Antena 3 CNN Actualitate Accident grav în care a fost implicat un POLIŢIST şi fiica acestuia de numai 3 ani

Accident grav în care a fost implicat un POLIŢIST şi fiica acestuia de numai 3 ani

Accident grav în care a fost implicat un POLIŢIST şi fiica acestuia de numai 3 ani
Sursa foto: foto: okazii.ro
01 Mar 2012   •   15:48

Un poliţist şi fetiţa sa de 3 ani au ajuns la spital după ce maşina în se aflau s-a răsturnat în urma unui accident în Drobeta Turnu Severin.

Poliţistul îşi ducea copilul la grădiniţă cu maşina personală şi în centrul oraşului a fost izbiţi în plin de un autoturism de lux, care nu a respectat indicatorul de stop la intersecţie. Şoferul vinovat este cipriot şi maşina lui este înmatriculată în Marea Britanie.

Martorii au sărit imediat să-i scoată din maşinile avariate pe poliţist şi pe fetiţa sa, dar şi pe cel care a provocat accidentul.

Conducătorul vinovat nu a fost rănit, dar s-a speriat foarte tare.

Poliţistul care a fost rănit lucrează la Serviciul Rutier şi nu era cu maşina de serviciu, ci cu automobilul personal. Agenţii sosiţi la locul accidentului confirmă varianta martorilor care spun că vina ar aparţine şoferului maşinii de lux.

Poliţistul şi fetiţa lui au fost duşi la spital şi au rămas internaţi cu răni uşoare.

Circulaţia rutieră a fost blocată în centrul oraşului Drobeta Turnu Severin mai bine de o oră pentru a fi ridicate maşinile avariate.  Şoferul cipriot care nu a acordat prioritate a rămas fără permisul de conducere şi va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident rutier politist masini avariate
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close