Antena 3 CNN Actualitate Accident în centrul Capitalei: O femeie a căzut de la etajul şase al unui bloc în construcţii. Primele imagini de la faţa locului

Accident în centrul Capitalei: O femeie a căzut de la etajul şase al unui bloc în construcţii. Primele imagini de la faţa locului

Accident în centrul Capitalei: O femeie a căzut de la etajul şase al unui bloc în construcţii. Primele imagini de la faţa locului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Noi 2016   •   16:55

O femeie de 50 de ani a căzut de la etajul şase al unui bloc în construcţii, din centrul Capitalei, în zona Naţiunilor Unite. Incidentul a avut loc în jurul orei 15.30. Echipe SMURD şi de salvatori s-au deplasat în zonă. Femeia a aterizat la etajul doi, însă este în stare foarte gravă.

Update: Salvatorii au reuşit să o aducă la ambulanţă, unde este ventilată mecanic. Femeia va fi transportată la Spitalul Universitar. A rămas o enigmă cum a ajuns acoli şi a căzut. Rudele femeii sosite la faţa locului sunt şocate de ceea ce s-a înt-mplat. Nimeni nu a putut să vorbească despre acest lucru. Au venit şi poliţiştii să facă cercetări pentru a determina cum s-a produs accidentul.

Ştire iniţială: O femeie de 50 de ani a căzut de la etajul şase al unui bloc în construcţii, din centrul Capitalei, în zona Naţiunilor Unite. Incidentul a avut loc în urmă cu 30-40 de minute, după cum a explicat în direct la Antena 3, Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU Bucureşti.

Echipe SMURD şi de salvatori s-au deplasat în zonă. Femeia a aterizat la etajul doi, însă din primele informaţii este în stare foarte gravă.

I s-a oferit ajutor la faţa locului, însă pronosticul medicilor este rezervat. Când se va reuşi coborârea, aceasta va fi transportată la spital.

Nu se ştie deocamdată ce căuta femeia acolo, având în vedere că blocul nu este dat în folosinţă. 

×
Subiecte în articol: centrul Capitalei accident
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close