Antena 3 CNN Actualitate Activist civic buzoian, bătut crunt în fața polițiștilor, în timp ce striga disperat după ajutor

Activist civic buzoian, bătut crunt în fața polițiștilor, în timp ce striga disperat după ajutor

Activistul Buzoian Nițu Robert Gabriel a fost bătut de față cu polițiștii cărora le-a cerut ajutorul. Agresorii l-au urmărit în trafic, i-au spart geamul mașinii și s-au năpustit asupra lui în timp ce forțele de ordine se aflau la câțiva metri distanță.

Activist civic buzoian, bătut crunt în fața polițiștilor, în timp ce striga disperat după ajutor
Sursa foto: stiridinsursebuzau.ro
de Adelina Miron    |    13 Iun 2021   •   12:14

După cum relatează activistul civic, acesta a fost urmărit și blocat în trafic de mai mulți comercianți de pui vii din comuna buzoiană Cernătești.

Potrivit presei locale, conflictul a izbucnit după ce Nițu Robert a încercat să prezinte publicului și autorităților comercializarea ilegală a puilor vii.

În prima parte a conflictului, agresorii au încercat să îl scoată pe activist din mașină, dar acesta a blocat ușile. Pirn urmare, indivizii au rupt oglinda și au spart luneta autoturismului.

Agresorii au continuat să îl urmărească și după ce a reușit să pornească mașina și să fugă. 

,,M-au urmărit și blocat în trafic, 6 autoturisme, precum în filmele de acțiune, doar în Columbia se mai întâmplă așa…”, spune activistul într-o filmare.

Pe imagini se vede cum bărbatul oprește mașina în dreptul unui echipaj de poliție și povestește ce i s-a întâmplat, implorând după ajutor.

„Cum e posibil așa ceva. Vedeți că vin să mă bată. Protejați-mă, vă rog. Nu mai am nici geam.”, le spune Robert Niță forțele de ordine. 

După câteva momente ajung și agresorii care opresc la semnalul polițiștilor, dar sunt indiferenție de prezența lor acolo și năpustesc asupra mașinii în care se afla activistul. 

Acesta reușește să fugă cu mașina după ce este lovit în față de unul dintre agresori. Pe filmare se poate observa cum bărbatul sângerează, iar mașina este plină de bucăți de sticlă. 

 

Subiecte în articol: batut activist politisti
Parteneri
Elena Mateescu anunță schimbarea drastică a vremii
x close