Antena 3 CNN Actualitate Sebastian Ghiţă a făcut milioane de lei de pe urma contractelor cu Ministerul Comunicaţiilor

Sebastian Ghiţă a făcut milioane de lei de pe urma contractelor cu Ministerul Comunicaţiilor

Sebastian Ghiţă a făcut milioane de lei de pe urma contractelor cu Ministerul Comunicaţiilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Dec 2015   •   08:24
Sebastian Ghiţă a făcut milioane de lei de pe urma contractelor cu Ministerul Comunicaţiilor. Firmele sale au obţinut mai multe afaceri cu ministerul, dar şi cu autorităţile din subordinea sa. 
 
Este vorba doar de o mică parte din păienjenişul de firme şi afaceri pe bani publici care l-au îmbogăţit peste noapte pe deputatul de Prahova. 
 
În ultimii ani, firmele deputatului Sebastian Ghiţă au încheiat aproape 350 de contracte cu statul român. În total, peste un miliard de lei, oferiţi pe tavă din bani publici.
 
Aceasta este reţeta unei averi uriaşe, acumulată peste noapte. Iar Ministerul Comunicaţiilor a contribuit la prosperitatea politicianului.
 
Acum doi ani, şefii de la comunicaţii i-au oferit un contract de peste 5 milioane de lei, prin firma Asesoft.
 
Şi autorităţile din domeniul comunicaţiilor au umflat conturile firmelor controlate de Sebastian Ghiţă. Trei milioane de lei, fără TVA, dintr-un foc. Mai bine zis, din trei contracte.
 
Însă lovitura a dat-o cu Centrul Naţional "România Digitală", pentru o platformă de integrare a serviciilor de e-guvernare, pentru care statul a plătit peste 16 milioane de lei printr-o licitaţie restrânsă accelerată, adică cu dedicaţie.  

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close