Antena 3 CNN Actualitate Lovitură grea pentru Ahmed Sami El Bourkardi! Ce a declarat iubita tânărului în fața anchetatorilor

Lovitură grea pentru Ahmed Sami El Bourkardi! Ce a declarat iubita tânărului în fața anchetatorilor

Iubita lui Ahmed Sami el Bourkadi, Imane el Adraoui, a ajuns ieri în fața anchetatorilor ieșeni. Și iubitul ei a fost chemat la audieri însă acesta a refuzat să dea vreo declarație.

Lovitură grea pentru Ahmed Sami El Bourkardi! Ce a declarat iubita tânărului în fața anchetatorilor
Sursa foto: Poliţia Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2022   •   10:49

”Da, este adevărat. Clientul meu a fost chemat astăzi (ieri-n.r.) la audieri. Ahmed Sami El Bourkardi a refuzat să mai dea declarații”, a precizat ieri avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe studentul canadian de origine marocană suspectat de dublul asasinat din Moara de Vânt, potrivit bzi.ro

Surse judiciare au declarat că iubita lui Ahmed Sami el Bourkadi  ar fi declarat că acesta nu ar fi fost plin de sânge sau de noroi când a venit acasă din vizita făcută la Vila din Moara de Vânt. Pe de altă parte tânăra ar fi spus că tânărul s-a întors acasă îmbrăcat cu alte haine decât cele cu care plecase. 

Totodată surse apropiate anchetei susțin că nu este exclus ca în curând procurorii să îl trimită în judecată pe Ahmed Sami El Bourkardi.  Acesta ar urma să fie acuzat de comiterea mai multor infracțiuni printre care omor calificat și distrugere. 

Surse judiciare au afirmat că în urma audierii tânărului reprezentanții comisiei medico-legale psihiatrice din cadrul Institutului de Medicină Legală din Iași au ajuns la concluzia că tânărul are un IQ mediu, de 98, că are discernământ, că ar fi dat unele răspunsuri lapidare, că ar da semne că ar avea o relație tensionată în familie. 

Care ar fi fost ultimele cuvinte ale studentului marocan ucis

Potrivit presei locale, ultima convorbire telefonică purtată de Youssef Jniyah a ajuns la anchetatori pentru a fi analizată. 

În cadrul convorbirii din 8 decembrie 2021, studentul marocan ar face referire la Ahmed Sami El Bourkadi, presupusului autor al dublului asasinat de la Iași.

„Este vorba despre o ultimă conversație avută de Youssef Jniyah cu o femeie, o cunoștință de-a sa. În cadrul conversației, care a avut loc pe data de 8 decembrie 2021, în jurul orei 21:30, acesta a spus: „Sami este foarte beat!”.

După aceea s-au auzit lovituri, iar, mai apoi, nimic. Dovada a fost depusă la Poliție”, spun apropiații studentului marocan, potrivit jurnaliștilor de la bzi.ro

Dublu asasinat, într-o vilă de lux din Iași: O tânără româncă și iubitul ei marocan, ambii studenți, au fost găsiți morți în casă

Totul s-a întâmplat joi, 9 decembrie 2021, atunci când Ahmed Sami El Bourkadi i-ar fi ucis pe cei doi tineri, apoi a mers la spital pentru a primi îngrijiri, după ce s-a tăiat la mână.

Cadavrele celor doi tineri uciși au fost descoperite abia în noaptea de 10 spre 11 decembrie.

Ahmed Sami El Bourkadi ar fi vrut să își cumpere o armă de foc

Anchetatorii susțin că Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt, ar fi vrut să își cumpere o armă de foc.

Totul a ieșit la iveală în urma unor percheziții informatice în telefonul studentului canadian de origine marocană. 

”Clientul meu a ținut pentru prima oară să ia cuvântul în fața judecătorilor. Ahmed Sami El Bourkadi a afirmat că și-ar fi dorit să fie dus din start la vilă, pentru a arăta ce a făcut el acolo. De asemenea, ar fi vrut să fi fost testat psihologic încă de la aducerea sa în Iași, din Roma, adică în luna decembrie a anului trecut. Mai mult, el și-a susținut în continuare nevinovăția, arătând că a mers la vila respectivă, dar că nu a comis crimele pentru care este cercetat”, a declarat avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe Ahmed Sami El Bourkadi. 

 

×
Subiecte în articol: Ahmed Sami El Bourkadi
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close