Antena 3 CNN Actualitate Motivul pentru care presupusul autor al dublului asasinat de la Iaşi s-ar fi întors la locul crimei, la doar câteva ore după uciderea celor doi

Motivul pentru care presupusul autor al dublului asasinat de la Iaşi s-ar fi întors la locul crimei, la doar câteva ore după uciderea celor doi

Marocanul suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri studenți din Iași s-a întors la locul crimei în încercarea de a-i induce pe polițiști în eroare.

Motivul pentru care presupusul autor al dublului asasinat de la Iaşi s-ar fi întors la locul crimei, la doar câteva ore după uciderea celor doi
de Georgiana Adam    |    16 Dec 2021   •   11:38

Ahmed Sami El Bourkadi s-ar fi întors la locul crimei, la câteva ore după uciderea celor doi, pentru a-și ascunde urmele. Acesta a încercat să însceneze un jaf.

În acest moment, procurorii ieșeni nu au reușit să stabilească un motiv pentru care tânărul student și-ar fi dorit să îi ucidă cu sânge rece pe cei doi, însă, din primele informații, se pare că ar fi vorba despre probleme de natură financiară. 

Surse judiciare au afirmat pentru bzi.ro că Ahmed Sami El Bourkadi ar fi spart un geam și ar fi luat diverse bunuri, printre care și telefoanele mobile ale victimelor, pentru a face ca totul să pară un jaf care s-ar fi transformat în crimă.

Ahmed Sami El Bourkadi vrea în libertate

Avocatul din oficiu al tânărului reținut în Italia a contestat mandatul de arestare. 

Aseară, polițiștii ieșeni au efectuat percheziții la domiciliul acestuia, ridicând mai mulți saci de probe.

Presupusul ucigaș al celor doi tineri din Iași a mers la spital imediat după crimă. Medic: ”Avea o plagă tăiată la mâna dreaptă!”

Tânărul marocan, suspectat că i-a ucis pe studenții din Iași, s-a dus la spital înainte de a fugi din țară. Avea o tăietură la mâna dreaptă și le-a spus medicilor că s-a rănit într-un geam.

”Un pacient cu vârstă aproximativă 20 de ani cu o plagă tăiată la mâna dreaptă. Un pacient student, cu un nume cu rezonanță arabă, care a fost tratat în urgență de către Chirurgie Plastică. 

S-a rezolvat placa prin sutură și toaletă și a plecat la domiciliu urmând să revină pentru scoaterea firelor de sutură și control la 5 zile. A declarat că plaga a fost produsă prin tăiere cu un geam”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD.

Presupusul autor al dublului asasinat de la Iaşi a fost prins de poliţiştii din Roma

Poliţia Română a anunţat, marți,  că tânărul a fost prins de poliţiştii din Roma. El ar fi fugit din ţară imediat după comiterea crimelor din Iaşi, nu înainte de a merge la spital pentru a-şi trata rănile.

"Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracțiunea de omor, din județul Iași.

Cel în cauză a fost localizat și reținut, în Roma", se arată într-o informare a Poliţiei Române.

Numele suspectului și fotografia au fost postate pe site-ul Poliției Române, la persoanele urmărite internațional.

Ahmed Sami El Bourkadi are părinții din Maroc, dar s-a născut în Canada și are pașaport canadian.

Dublu asasinat, într-o vilă de lux din Iași: O tânără româncă și iubitul ei marocan, ambii studenți, au fost găsiți morți în casă

Totul s-a întâmplat joi, 9 decembrie 2021, atunci când Ahmed Sami El Bourkadi i-ar fi ucis pe cei doi tineri, apoi a mers la spital pentru a primi îngrijiri, după ce s-a tăiat la mână.

Cadavrele celor doi tineri ucişi au fost descoperite abia în noaptea de 10 spre 11 decembrie.

×
Subiecte în articol: Ahmed Sami El Bourkadi
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close