Antena 3 CNN Actualitate Alertă în Caraş-Severin. Un pachet suspect a fost descoperit lângă DN58A. Dispozitivul a fost distrus prin implozie

Alertă în Caraş-Severin. Un pachet suspect a fost descoperit lângă DN58A. Dispozitivul a fost distrus prin implozie

Alertă în Caraş-Severin. Un pachet suspect a fost descoperit lângă DN58A. Dispozitivul a fost distrus prin implozie
Sursa foto: Foto: sri.ro
19 Dec 2015   •   13:44
UPDATE: Recipientul găsit sâmbătă la ieșirea din orașul Bocșa a fost distrus prin implozie, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului materiilor explozive, a declarat, pentru AGERPRES, Cecilia Dăneț, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Caraș-Severin.

---------------------------------

UPDATE
: Prefectul județului Caraș-Severin, Nicolae Miu Ciobanu, a declarat pentru Agerpres că recipientul găsit sâmbătă la ieșirea din orașul Bocșa spre Reșița "se pare că este un recipient care avea ceva exploziv".

"Se pare că este un recipient care avea ceva exploziv. Din discuțiile neoficiale, am înțeles că ar fi fost o grenadă băgată într-un suport de plastic. Nu știu rezultatul scanării, dar s-a primit undă verde pentru distrugerea acesteia", a arătat prefectul județului Caraș-Severin.

----------------------------

Un colect suspect a fost descoperit la Bocşa Montană, în Caraş-Severin. Echipe ale SRI şi ale pirotehniştilor au fost chemate să vadă despre ce este vorba 
 
Corespondentul Antena 3, Vali Popovici, a explicat cum a fost declanşată alarma.
 
"Este vorba despre un colect de lângă o maşină parcată lângă DN58A. Un cetăţean care voia să îşi parcheze maşina acolo a văzut pachetul, care nu avea ce să caute acolo şi a chemat autorităţile. Specialiştii sunt deja la faţa locului şi am înţeles că va fi adus şi un robot special, care să cerceteze coletul."
 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close