Antena 3 CNN Actualitate Managerul Ambulanţei Bucureşti: Prima salvare care a ajuns la Daniel Prodan nu avea medic

Managerul Ambulanţei Bucureşti: Prima salvare care a ajuns la Daniel Prodan nu avea medic

Managerul Ambulanţei Bucureşti: Prima salvare care a ajuns la Daniel Prodan nu avea medic
Sursa foto: Foto: facebook,com
de M.Z.    |    17 Noi 2016   •   11:43

Prima ambulanţă care a mers la Daniel Prodan era doar cu asistent medical şi a ajuns la locuinţa acestuia la 14 minute după primirea apelului, dar după câteva minute a ajuns şi un echipaj cu medic, care a început imediat manevrele de resuscitare, a declarat joi, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, Alis Grasu, potrivit News.ro.

După începerea manevrelor de resuscitare, ce au durat trei ore, medicul Grasu spune că inima lui Prodan a pornit de patru ori, însă doar pentru câteva secunde, motiv pentru care nu a putut fi transportat la spital, în final fiind declarat decesul.

Primul echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov (SABI) a ajuns la locuinţa lui Daniel Prodan la 14 minute după primirea apelului, acesta fiind un echipaj care trebuia să ajungă la un alt caz şi a fost redirecţionat, a precizat Alis Grasu.

Întrucât acest echipaj medical era pe ambulanţă de tip B, doar cu asistent medical, la locuinţa lui Daniel Prodan a fost trimisă şi o ambulanţă de tip C, cu medic, aceasta ajungând la câteva minute după primul echipaj.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a decedat miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

Numele lui Daniel Prodan este legat de clubul Steaua unde a ajuns să evolueze la doar 20 de ani. Prodan a ajuns în Ghencea chiar în perioada de vârf a Stelei şi a câștigat titlul în toate cele cinci sezoane petrecute în tricoul ”roș-albastru”.

×
Subiecte în articol: Alis Grasu daniel prodan resuscitare
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close