Antena 3 CNN Actualitate Anamaria Gintagan are 5 ani şi numeroase probleme de sănătate. O poţi ajuta prin intermediul Fundaţiei Mihai Neşu

Anamaria Gintagan are 5 ani şi numeroase probleme de sănătate. O poţi ajuta prin intermediul Fundaţiei Mihai Neşu

Anamaria Gintagan are 5 ani şi numeroase probleme de sănătate. O poţi ajuta prin intermediul Fundaţiei Mihai Neşu
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihai Nesu Foundation
28 Mar 2013   •   19:38

Anamaria Gintagan face parte din noul program al Fundaţiei Mihai Neşu, care oferă sprijin copiilor ce au nevoie de tratamente pe teremen lung, cu scopul de a găsi cele mai eficiente metode de însănătoşire sau ameliorare a diferitelor boli.

Anamaria s-a născut pe 3 martie 2008, iar la două săptămâni a suferit două accidente vasculare cerebrale trombotice, creierul său fiind afectat sever. Ca urmare a acestor accidente au apărut şi spasmele infantile.

Fetiţa a început o serie de tratamente în centre speciale din ţară şi de peste hotare, însă progresele înregistrate au fost mici.

Diagnosticul său sună prea dur pentru o fetiţă de cinci ani: sindrom west, semipareza dreapta, betatalasemie, strabism convergent şi microcranie.

Cele mai importante progrese au fost înregistrate în urma terapiei cu oxigen hiperbaric şi a orelor de gimnastică de la centrul "Marie Beatrice" din Alba Iulia.

Fundaţia Mihai Neşu a contribuit la efortul de însănătoşire al micuţei cu o sesiune de terapie cu oxigen la Constanţa şi un tratament la centrul "Marie Beatrice" din Alba Iulia, care au costat aproximativ 1.600 de euro.

Tratamentul continuă însă, iar Fundaţia Mihai Neşu o sprijină pe Anamaria în eforturile de a deveni un copil sănătos.

Cei care pot şi vor să ajute la această cauză nobilă o pot face la contul în LEI deschis la BRD - RO31BRDE220SV36946032200 - pe numele GINTAGAN DANIELA.

Mai multe amănunte puteţi găsi pe blogul personal


×
Subiecte în articol: fundatia Mihai Nesu donatii
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close