Antena 3 CNN Actualitate Şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, a ascuns că a fost exmatriculat în facultate. Manciu nu are nici măcar diplomă de licenţă

Şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, a ascuns că a fost exmatriculat în facultate. Manciu nu are nici măcar diplomă de licenţă

Mihai Gâdea a prezentat la 'Sinteza Zilei' o informaţie în exclusivitate despre Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică. Manciu a fost exmatriculat în facultate pentru că nu a fost la cursuri, susţine realizatorul TV. Este a doua informaţie ascunsă de Andi Manciu, după cea scoasă la iveală zilele trecute, cum că nu are nici măcar diplomă de licenţă, obligatorie pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere.

Şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, a ascuns că a fost exmatriculat în facultate. Manciu nu are nici măcar diplomă de licenţă
de Cristi Popovici    |    14 Oct 2020   •   21:30

"Şeful Grupului de Comunicare Strategică, Andi Manciu, consilier de stat la cabinetul premierului Ludovic Orban are o problemă uriaşă. Nu doar că nu şi-a terminat universitatea, ci a fost exmatriculat de la SNSPA. De ce? Nu participa la cursuri şi asta nu se întâmpla sporadic.", este anunţul făcut în exclusivitate de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Realizatorul TV a detaliat cum se produce exmatricularea unui student. "Dacă participi la primul an de cursuri şi îţi iei, în mare examenele vei trece în anul doi. În momentul în care nu participi la cursuri pe o perioadă mare de timp nu vei fi dat afară, exmatriculat după primul semestru, după semestrul doi, ci e nevoie să treacă suficient de mult timp, chiar şi doi ani de zile pentru a se ajunge la această formă extremă de exmatriculare. Ceea ce s-a întâmplat în cadrul domnului Manciu.", a expicat Mihai Gâdea.

În cadrul emisiunii, realizatorul TV a prezentat şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească orice cetăţean pentru a ocupa o funcţie publică de conducere aşa cum este cea deţinută de Andi Manciu, iar condiţia principală este absolvirea cu diplomă a studiilor universitare de master, condiţie pe care Andi Manciu nu o îndeplineşte în acest moment.

Andi Manciu, reacţie după ce s-a aflat că nu are studiile universitare finalizate: ”E o bazaconie"

Grupul de Comunicare Strategică este instituţia care analizează zilnic datele legate de COVID-19 în România. Manciu conduce acest grup dar este şi consilier de stat al premierului României. 

 

×
Subiecte în articol: Andi Manciu
Parteneri
Horoscop 24 martie 2023. Vărsătorii şi Taurii trag lozul câştigător
x close