Antena 3 Actualitate Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Olivia Steer, săptămâna trecută: ”Dați-vă măștile jos, luați-vă imunitatea înapoi!”

Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Olivia Steer, săptămâna trecută: ”Dați-vă măștile jos, luați-vă imunitatea înapoi!”

de Georgiana Adam    |    31 Oct 2020   •   18:49
Andi Moisescu, infectat cu coronavirus. Olivia Steer, săptămâna trecută: ”Dați-vă măștile jos, luați-vă imunitatea înapoi!”
Sursa foto: Andi Moisescu/Facebook

Andi Moisescu a primit rezultatul testului COVID și a aflat la sfârșitul acestei săptămâni că este infectat cu SARS-CoV-2. Jurnalistul spune că nu are niciun simptom și că s-a autoizolat.

Andi Moiescu a făcut o declarație după ce a primit vestea despre infectarea cu coronavirus.

„La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”.

 Prezentatorul tv a fost confirmat cu coronavirus, la două săptămâni după începerea filmărilor pentru noul sezon al emisiunii „Românii au talent”, potrivit Gândul.ro.

Mesajul Oliviei Steer de pe Pagina sa de Facebook:

În lumina noilor dovezi: 
1. dați-vă măștile jos (legal, oricum nu exista obligativitatea purtării lor), 
2. ieșiți în aer liber, 
3. faceți sport și alergați în parcuri,
3. îmbrățișati-vă, cînd va revedeți,
4. zîmbiți-vă și rîdeți cu gura pînă la urechi,
5. luați-vă imunitatea înapoi
6. și viețile!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close