Antena 3 CNN Actualitate Andreea Cosma, cerere pentru ministrul Carmen Dan

Andreea Cosma, cerere pentru ministrul Carmen Dan

Andreea Cosma, cerere pentru ministrul Carmen Dan
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
25 Iul 2018   •   14:21

Andreea Cosma a făcut un apel către ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a solicita DNA din nou revocarea detașării polițiștilor care au participat la fabricarea de probe. 

„Am făcut un apel public, fără să o fac în scris, dar ca urmare a cererii doamnei ministru din 13 februarie 2018.. dânsa a expediat cu poșta militară o adresă către DNA privind încetarea detașării polițiștilor care au apărut în înregistrările și fotografiile apărute în spațiul public, respectiv la Antena 3.

Ulterior, după o lună, am întrebat-o care e stadiul cererii făcute de dânsa. Pân acum DNA nu a suspendat polițiștii care lucrează la DNA prin detașare ca să poată fi din nou la Ministerul de Interne să poată fi cercetați. Astăzi s-a dat control judiciar pentru Onea și Negulescu. E normal ca și polițiștii care au luat parte la ancheta făcută de aceștia în mai multe dosare să dea socoteală și să nu mai lucreze acolo. 

Poate au uitat sau poate sunt multe lucruri care au rămas la DNA și poate ar trebui reînoită cererea”, a spus Andreea Cosma. 

 

×
Subiecte în articol: andreea cosma carmen dan ministrul cerere
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close