Antena 3 CNN Actualitate Anunț de ultimă oră de la meteorologi! Cât timp vor mai continua ploile și cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Anunț de ultimă oră de la meteorologi! Cât timp vor mai continua ploile și cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

Meteorologii anunță că nu vom scăpa de ploi nici în ultima săptămână a lui iunie, dar nici la începutul lunii iulie. Temperaturile vor fi de vară, normale pentru această perioadă.

Anunț de ultimă oră de la meteorologi! Cât timp vor mai continua ploile și cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    19 Iun 2020   •   09:20

Potrivit ANM, în săptămâna 22 – 29 iunie, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în jumătatea sudică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile estice, sud-estice și local în cele centrale, excedent ce va fi mai pronunțat în nord-estul țării. În rest regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, excepție făcând nord-vestul extrem al țării, unde cantitățile de precipitații vor fi local deficitare.

În perioada 29 iunie - 6 iulie, temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi ușor deficitare în sud-vestul teritoriului, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 6 – 13 iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, însă regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice și la munte. Excepție va face sud-estul țării unde cantitățile de precipitații vor fi normale pentru această perioadă.

În perioada 13 - 20 iulie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Sursă: Mediafax

×
Subiecte în articol: iulie prognoza meteo

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close