Antena 3 CNN Actualitate Atenţionare COD GALBEN de ceaţă în şapte judeţe. Vizibilitate redusă pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti

Atenţionare COD GALBEN de ceaţă în şapte judeţe. Vizibilitate redusă pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti

Atenţionare COD GALBEN de ceaţă în şapte judeţe. Vizibilitate redusă pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti
Sursa foto: Foto: phamilynews.net
de S.T.    |    05 Noi 2014   •   19:53

Judeţele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Vâlcea şi Olt sunt parţial sub atenţionare de COD GALBEN DE CEAŢĂ, iar pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti vizibilitatea este pe alocuri redusă la sub 50 de metri, informează Centrul Infotrafic.

Atenţionările emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru zone din cele şapte judeţe sunt valabile până la ora 22.00 (pentru Vâlcea şi Olt), respectiv până la ora 24.00.

"Având în vedere că pentru această noapte meteorologii au prognozat ceaţă pe arii extinse în Câmpia Română, local în zonele joase din Moldova, în special în lunca Siretului şi izolat în depresiunile din restul teritoriului, le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate şi să ţină cont de faptul că în condiţii de ceaţă depăşirea este cea mai periculoasă manevră", se arată în comunicatul Centrului Infotrafic.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close