Antena 3 CNN Actualitate Sute de blocuri din Capitală fără apă caldă, pentru cel puțin o săptămână, din cauza unei avarii majore

Sute de blocuri din Capitală fără apă caldă, pentru cel puțin o săptămână, din cauza unei avarii majore

Avarie majoră la rețeaua primară din Sectorul 1 al capitalei. 171 de blocuri vor rămâne fără apă caldă timp de o săptămână, până când Termoenergetica va reuși să remedieze situația.

Sute de blocuri din Capitală fără apă caldă, pentru cel puțin o săptămână, din cauza unei avarii majore
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    29 Apr 2022   •   12:06

Este vorba despre o bună parte din cartierul Aviației care va rămâne fără apă caldă pentru cel puțin o săptămână, anunță cu compania municipală de furnizare a agentului termic. Vorbim, mai exact, despre 171 de blocuri care sunt afectate la acest moment de o avarie la rețeaua primară denumită tehnic  DN800.

Cei de la Termoenergetică mai spun, totodată, că trebuie înlocuiți 30 de metri de conductă în zona Promenada Mall, de pe șoseaua Floreasca, operațiune care va dura cel puțin până la data de 6 mai, ora 22:00.

Echipele de intervenție sunt încă de ieri în teren, au golit deja conducta și urmează să efectueze lucrările de reparație. Când acestea vor fi finalizate conducta va trebui reumplută. 

Reprezentanții Termoenergetica spun că bucureștenii pot afla mai multe informații de pe aplicația Termo Alert și pot urmări în timp real notificările care vin din partea companiei vizavi de această avarie.

×
Subiecte în articol: avarie București
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close