Avocatul familiei Luizei Melencu: ''Inculpatul este sfătuit într-un mod foarte inteligent, din punct de vedere juridic''

06 Aug 2019   •   12:27
Avocatul familiei Luizei Melencu: ''Inculpatul este sfătuit într-un mod foarte inteligent, din punct de vedere juridic'' Foto: Captură Antena 3

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu a vorbit despre declaraţiile făcute de Gheorghe Dincu şi susţine că ele ''au scopul de a bloca cercetările''.

''Pe ideea că sunt două fete, dosarul este pornit pe două victime. În momentul în care se poate dovedi că cele două victime sunt decedate, se poate ridica problema să nu se mai sape aici în curte, să nu se mai facă alte cercetări, să stopeze. Din punctul meu de vedere, tactica acestui inculpat, criminal, este ca în momentul în care are două victime cel puţin recunoscute, două pornite pe dosar, există pericolul să închidă cercetările (...) Acest inculpat este fătuit într-un mod foarte inteligent, din punct de vedere juridic. Tot ce spune el are chei juridice foarte fine pe care pot să le citească procurorii, judecătorii, să îşi reducă pedeapsa, de la un 25 de ani, la 7-8 ani, 12 ani. Strategia lui pentru mine este clară'', a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Citiţi şi: Mama Luizei Melencu rupe tăcerea: „Am primit telefoane să ne retragem toate declarațiile”

Citiţi şi: Avocatul familiei Melencu, dezvăluiri despre oasele găsite în pădure: „Corpul nu îi aparține Luizei. Dincă identifică victimele în funcție de lunile anului în care au fost omorâte, nu le spune pe nume”

Parteneri
sati
x close