Antena 3 CNN Actualitate Incidentul armat din Vama Veche: Bărbatul care l-a împușcat pe tânărul de 21 de ani a fost colonel MAI

Incidentul armat din Vama Veche: Bărbatul care l-a împușcat pe tânărul de 21 de ani a fost colonel MAI

Au apărut noi detalii în cazul conflictului armat din Vama Veche. Turistul care a tras focurile de armă este fost colonel MAI.

Incidentul armat din Vama Veche: Bărbatul care l-a împușcat pe tânărul de 21 de ani a fost colonel MAI
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iul 2023   •   16:35

În vârstă de 50 de ani, turistul implicat în conflictul armat din Vama Veche, este fost colonel  al MAI, aflându-se, în prezent, la pensie.

Seara trecută, bărbatul se afla într-un camping din stațiune, unde venise singur în vacanță.

La un moment dat, acesta a fost deranjat de muzica unor tineri și a pornit, inițial, un conflict verbal cu aceștia.

Bărbatul a susținut în fața anchetatorilor că arma pe care o avea în mână, cu care i-a amenințat pe petrecăreți, s-a descărcat accidental, iar proiectilul ar fi ricoșat din asfalt în piciorul unuia dintre tinerii aflați în camping.

Citește și: "Nici într-un WC public nu miroase așa": Un nou Cămin al Groazei, găsit în Sectorul 5 de Cristian Popescu Piedone și prefectul Capitalei

Fostul colonel MAI deținea arma în mod legal, însă nu avea dreptul să o folosească, motiv pentru care i-a fost confiscată de polițiști.

După incident, fostul colonel al MAI a amenințat că se sinucide cu aceeași armă, crezând că l-a ucis pe tânărul de 21 de ani.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul în vârstă de 50 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar polițiștii au încercat timp de cinci ore să-l convingă să renunțe la gestul extrem.

Ulterior, bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, pentru tratament de specialitate.

×
Subiecte în articol: Vama Veche Pistolar
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close