Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Noul dosar al lui Udrea acoperă scandalul plagiatului lui Kovesi și al vizitelor la Ghiță

Băsescu: Noul dosar al lui Udrea acoperă scandalul plagiatului lui Kovesi și al vizitelor la Ghiță

Băsescu: Noul dosar al lui Udrea acoperă scandalul plagiatului lui Kovesi și al vizitelor la Ghiță
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    13 Oct 2016   •   15:17

Fostul președinte Traian Băsescu spune, într-o postare pe Facebook, că noul dosar pe numele Elenei Udrea ar putea acoperi, temporar, scandalul iscat pe tema presupului plagiat al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Adevarata miza
Trimiterea dosarului cu Elena Udrea la Camera Deputatilor este pretextul perfect pentru Kovesi sa distribuie stenograme diviziei de propaganda, dand vina pe parlamentari, acum cand "sursa" cucuveaua mov a fost devoalata si compromisa.
Un circ cu stenograme si documente manipulatoare, de cancan, ar putea acoperi, macar temporar, scandalul plagiatului, al vizitelor la Ghita acasa si al cucuvelei mov!!!
Chiar si asa, Kovesi are obligatia sa clarifice suspiciunile care circula public la adresa ei!
”, a scris Traian Băsescu, joi, pe pagina sa de socializare.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor va discuta luni cererea procurorului general privind începerea urmăririi penale a Elenei Udrea, iar votul în plen va fi dat marţi, a decis Biroul permanent al forului legislativ.

Procurorul general Augustin Lazăr a trimis Camerei Deputaţilor solicitarea DNA de începere a urmăririi penale pe numele fostului ministru Elena Udrea, pentru două infracţiuni de instigare la luare de mită privind campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2009

Potrivit DNA, dosarul are ca obiect fapte prin care, pe parcursul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din anul 2009, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni, care au fost folosite ulterior pentru plata unor servicii prestate în campania electorală. 

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close