Antena 3 CNN Actualitate Bucureştiul va arăta ca un şantier în următorii ani. Ce schimbări majore îi aşteaptă pe locuitorii Capitalei

Bucureştiul va arăta ca un şantier în următorii ani. Ce schimbări majore îi aşteaptă pe locuitorii Capitalei

Bucureştiul va arăta ca un şantier în următorii ani. Ce schimbări majore îi aşteaptă pe locuitorii Capitalei
de O.P.    |    12 Iul 2012   •   06:03

Schimbări majore în infrastructură. Asta îi aşteaptă pe bucureşteni în următorii ani. Consiliul Municipal a ales viceprimarii şi comisiile de specialitate. A fost ultima formalitate înainte de o şedinţă extraordinară care anunţă pe ordinea de zi proiectele pe care fostul consiliu, majoritar democrat-liberal, le-a respins.

Autostrada suspendată, Pasajul de la Piaţa Presei şi cel de Mihai Bravu sunt priorităţile Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Cu o majoritate confortabilă a Uniunii Social-Liberale, proiectele ar trebui să nu întâmpine probleme.

A fost ultima şedinţă de organizare a Consiliului General. Prilej cu care fostul primar al Sectorului 6 până în 2004, Dan Darabont, a fost ales viceprimar.

Liberalul Marcel Nicolaescu a fost ales cel de-al doilea viceprimar. Atât el, cât şi Dan Darabont şi-au arătat sprijinul faţă de proiectele de infrastructură care au fost respinse de fostul consiliu majoritar democrat-liberal. Pe hârtie, autostrada suspendată are şi termen de finalizare.

În aceeaşi şedinţă a fost stabilită şi componenţa celor 15 comisii de specialitate ale consiliului. În urma scrutinului electoral din 10 iunie, USL are 37 din cele 55 de mandate, PDL, 11 mandate, iar PP-DD, 7.



×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close