Antena 3 CNN Actualitate Bunurile fabuloase cu care o familie din Ucraina a încercat să intre în România

Bunurile fabuloase cu care o familie din Ucraina a încercat să intre în România

O familie din Ucraina a încercat să intre în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Albița, cu peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro, ceasuri, bijuterii, dar și genți de firmă.

Bunurile fabuloase cu care o familie din Ucraina a încercat să intre în România
Sursa foto: Poliţia de Frontieră Română/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    13 Mar 2022   •   21:57

La Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-au prezentat, sâmbătă după-amiază, pentru a intra în România, doi cetățeni ucraineni, soț și soție, cu un autoturism înmatriculat în Ucraina.

Polițiștii de frontieră și vameșii au controlat mașina și au găsit în bagaje mai multe bunuri: 9 ceasuri, bijuterii, 24 de genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute, peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro.

"În data de 12.03.2022, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-au prezentat pentru a intra în Romania doi cetățeni ucraineni (soț și soție) cu un autoturism înmatriculat în Ucraina.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra vehiculului.

În urma verificărilor, au fost descoperite în bagajele din autoturism mai multe bunuri (9 ceasuri diferite mărci, bijuterii, 24 genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute și sume în valută nedeclarate (peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro).

În cauză, a fost sesizată unitatea de parchet competentă, bunurile si sumele în valută fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor", au transmis reprezentanţii de la Poliţia de Frontieră Română pe Facebook.

În data de 12.03.2022, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-au prezentat pentru a intra în...

Posted by Poliţia de Frontieră Română on Sunday, 13 March 2022

×
Subiecte în articol: bunuri Ucraina familie Vama Albiţa
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close