Antena 3 CNN Actualitate Bunurile Aurei Ion, de negăsit la un an de la tragedia din Apuseni. Familia sa acuză autorităţile că ascund dovezi din anchetă

Bunurile Aurei Ion, de negăsit la un an de la tragedia din Apuseni. Familia sa acuză autorităţile că ascund dovezi din anchetă

Bunurile Aurei Ion, de negăsit la un an de la tragedia din Apuseni. Familia sa acuză autorităţile că ascund dovezi din anchetă
Sursa foto: Foto: mediafaxfoto.ro
de M.Z.    |    06 Feb 2015   •   18:42

Familia Aurei Ion, rezidenta care a murit la numai 23 de ani în tragedia din Apuseni, acuză autorităţile că ascund dovezi preţioase din ancheta accidentului aviatic. 

 
Este vorba despre bunurile Aurei Ion, printre care şi telefonul mobil care este de negăsit încă de la producerea tragediei. 
 
Familia tinerei studente acuză autorităţile că tergiversează ancheta, pentru că au interese ascunse în tăinurirea dovezilor din telefonul mobil. 
 
"Avem practic două motive pentru care cererea noastră pe motiv de furt este pasată. Fie sunt incompetenţi şi nu doresc să îşi facă treaba, ori, al doilea motiv, sunt motive pentru a nu se ocupa de această plângere. 
 
Sunt informaţii în acel telefon pe care nu doresc ca noi să le aflăm. Se încearcă să se ascundă o situaţie care ar putea justifica ce s-a întâmplat acolo. Sunt multe motive", a spus Mariana Ciucă, sora Aurei Ion.

Pe 20 ianuarie, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat  într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sfânta Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.
 
Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

 
Epava avionului şi victimele au fost găsite de trei localnici, după căutări care au durat aproximativ cinci ore şi la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, poliţişti, salvamontişti, angajaţi ai Parcului Naţional Munţii Apuseni şi localnici.

×
Subiecte în articol: aura ion accident aviatic Apuseni
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close